Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czekaj膮ca574

GINEKOLOG - BADANIE KRWI - PROSZ臉 O POMOC

Polecane posty

Go艣膰 czekaj膮ca574

Witam! Chcia艂am zapyta膰 o tak膮 rzecz. Nie mam od do艣膰 dawna okresu. Nie jest to ci膮偶a zrobi艂am 4 testy wszystkie negatywne. Przypuszczam 偶e to co艣 z hormonami mi si臋 pokr臋ci艂o, bo niedawno sko艅czy艂am bra膰 diane35. No i wybieram si臋 do ginekologa, w pi膮tek mam wizyte. Tylko ze chcia艂abym p贸j艣膰 do niego ju偶 w wynikami badania krwi bo bez nich niczego u mnie nie zdiagnozuje. Chcia艂am si臋 wybra膰 na badanie krwi prywatnie, jutro albo po jutrze. Tylko nie wiem jakie to ma by膰 badanie? Wystarczy 偶e powien 偶e chce zbada膰 poziomy hormon贸w, czy jak? Prosze o pomoc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czekaj膮ca574
dla 艣cis艂o艣ci - wizyt臋 mam w poniedzia艂ek :) w pi膮tek na to badanie krwi chc臋 i艣膰

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak u Ciebie ale jak ja robilam prywatnie badania to learz prywatny zaznaczal na liscie co mam zrobic...

Udost臋pnij ten post

a z reszta.. idz do gina bez wynikow to moze i inne badania zleci. po co latac 2 razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm no i moze tez
hormonow jest mnostwo i to sa czasem platne badania wiec bez sensu zebys robila je na zapas- idz do gina niech ci wypisze co masz zrobic i wrocisz z tym. jak cos to ja za kazdym razem musialam robic lh i fsh plus kilka innych badan ale nie pamietam jakie to byly a nigdzie nie moge znalezc ostatnich ywnikow zeby ci napisac (tez mialam problemy z brkaiem okresu i z diane35)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekaj膮ca574
Eh... no nic trudno :) Chyba jednak nie da si臋 tego na raz za艂atwi膰, a szkoda bo nawet na t膮 jedn膮 wizyt臋 ci臋偶ko mi znale藕膰 czas. Ale dzi臋kuj臋 za pomoc. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post