Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca574

GINEKOLOG - BADANIE KRWI - PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość czekająca574

Witam! Chciałam zapytać o taką rzecz. Nie mam od dość dawna okresu. Nie jest to ciąża zrobiłam 4 testy wszystkie negatywne. Przypuszczam że to coś z hormonami mi się pokręciło, bo niedawno skończyłam brać diane35. No i wybieram się do ginekologa, w piątek mam wizyte. Tylko ze chciałabym pójść do niego już w wynikami badania krwi bo bez nich niczego u mnie nie zdiagnozuje. Chciałam się wybrać na badanie krwi prywatnie, jutro albo po jutrze. Tylko nie wiem jakie to ma być badanie? Wystarczy że powien że chce zbadać poziomy hormonów, czy jak? Prosze o pomoc.

Gość czekająca574
dla ścisłości - wizytę mam w poniedziałek :) w piątek na to badanie krwi chcę iść

nie wiem jak u Ciebie ale jak ja robilam prywatnie badania to learz prywatny zaznaczal na liscie co mam zrobic...

a z reszta.. idz do gina bez wynikow to moze i inne badania zleci. po co latac 2 razy

Gość hm no i moze tez
hormonow jest mnostwo i to sa czasem platne badania wiec bez sensu zebys robila je na zapas- idz do gina niech ci wypisze co masz zrobic i wrocisz z tym. jak cos to ja za kazdym razem musialam robic lh i fsh plus kilka innych badan ale nie pamietam jakie to byly a nigdzie nie moge znalezc ostatnich ywnikow zeby ci napisac (tez mialam problemy z brkaiem okresu i z diane35)

Gość czekająca574
Eh... no nic trudno :) Chyba jednak nie da się tego na raz załatwić, a szkoda bo nawet na tą jedną wizytę ciężko mi znaleźć czas. Ale dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!