Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszalocina

kaszalot samotnie wychowujący dziecko

Polecane posty

Gość Kaszalocina

Jestem panną, mam 22 lata, 3-letnią córcie...i po ciąży mam 5kg nadwagi, czuje sie gruba, nieatrakcyjna, nawet te chwile spędzane z córką coraz mniej sprawiają mi radości, brak mi tej drugiej połówki, a tej pustki nie jest w stanie wypełnic nawet dziecko...z ojcem córki ja kontaktu nie mam-corka ma. Nie wiem juz co robic, nie jestem zdesperowana, ale strasznie samotna...a samotnośc zabija:( dbam o siebie, ale..boję się, jak dlugo dam rade udawac szczesliwa-przed corką i wszystkimi...brak mi milości, nie faceta...wszystkie samotne matki(a znam ich z 4) poukladaly juz sobie życie, ale one są piękne...a ja? Brak słów..:( o ile większości panów w tych czasach dziecko aż tak nie przeszkadza-w końcu nie jest to już napiętnowane jak dawniej-mowie tu o tych normalnych facetach którzy wiedzą że sąróżne sytuacje w zyciu, to wygląd kobiety ma znaczenie...poradźcie coś prosze..ale błagam nie pocieszajcie..

Gość Kaszalocina
Prosze napiszcie...czy którejś niezbyt ładnej samotnej mamuśce się ułożyło.? Bo że tym pięknym sie uklada to wiem..az za dobrze to wiem,

Gość musisz byc niezlym pasztetem
skoro 5 kg wiecej czyni cie taką nieatrakcyjną

Gość Kaszalocina
jaka alkoholiczka...ehh przestan. ja juz po prostu tracę chec zycia

Gość heheeeehe
a to ciekawe bo ponoc wszystkie 19,20-letnie siksy co zostaly mamusiami sa ponoc najszczesliwsze na swiecie...hehe

Gość ewaewaewunia
zapodaj fotke,ocenimy

Gość musisz byc niezlym pasztetem
uroda nie ma wiekszego znaczenia, w koncu wiekszosc brzydul jest w zwiazkach, a poza tym tobie ktos zrobil dziecko, tez cie uwazal za brzydulę?

Gość Kaszalocina
Jarek84-no bo powiedz, gdyby kobieta byla ladna, fajna, zyciowa-nie opzeszkadzalby Ci zanadto fakt ze ma dziecko, ale gdy ona ma juz 5kg nadwagi...sprawa nie wyglada tak kolorowo...wszystkie samotne mamusie sie nad soba uzalaja-ze nikogo nie znajda itd-ale zawsze znajduja-te ladne..a brzydkie? nie maja nic...:(

Gość Kaszalocina
nadwaga zostala mi po ciazy..wczesniej mialam idealna figure:( a teraz niestety schudnąc nie moge...nie chodzi tu o motywacje, a o leki...

Gość Kaszalocina
heehe-moze i sa najszczesliwsze, bo sa mlode i piekne, a co mi z tej mlodosci skoro urody brak? boje sie ze to początek depresji...

Gość heheeeehe
tak juz widze ta twoja idealna figure ktora nagle popsulo dodatkoe 5 kilo...jasneeee

Gość Kaszalocina
to podszyw byl...no tak, tu nie znajde zrozumienia,forum niby kobiece a siedzą same półgłówki...

Gość heeeeeeeejjjj
Ja tez jestem samotna mama i ladna i zgrabna ale od prawie 2 lat jestem sama.Sa takie dni kiedy czuje sie zle, samotnie ze wszystkimi obowiazkami ale kiedy patrze na moje dziecko, na usmiech, slowa:"Kocham Cie mamusiu" wszystko mija:)

Gość Kaszalocina
mam 5kg nadwagi, wczesniej wazylam 55kg przy 166cm wzrostu..obecnie waze 71:(

Kaszalocina na pewno nie jest tak zle:) Jezeli Tobie przeszkadzaja kilogramy to sprobuj schudnac:) 5kg to nic:) I usmiechaj sie wiecej:)

Gość Kaszalocina
heejjjj-znajdziesz kogoś na pewno. to nie te zasciankowe czasy co to dziecko przeszkodą było..jak facet normalny i życiowy to i dziecko Twoje pokocha-niezależnie od wieku, statusu majątkowego, czy jesteś panną/rozwódką...ale TY jesteś ładna. Nie to co ja....nawet nie chodzi o tą wagę, z twarzy też żadna rewelacja...

Gość forum to kobiece jest
tak, masz racje, jetses kaszalotem i nikt cie nie zechce, ladne kobiety moga miec stado dzieci poczawszy od 16 roku zycia ale takie kaszalot jak ty nie ma co liczyc na faceta takiej odpowiedzi oczekiwalas? amen wypierdalaj

Gość heeeeeeeejjjj
I nie zwracaj uwagi na krytyke, chamstwo, pojecia nie maja ile cierpliwosci potrzeba zeby wychowac samotnie dziecko.Nie wiedza, ze bywaja takie dni ze czlowiek ma dosc i nie kazda samotna matka potrafi sie podniesc sama bez wsparcia:)

Gość Kaszalocina
jak już pisałam nie potrzebuje pocieszania-ale czemu az tak patrzycie na wygląd? Wnętrze się nie liczy? Pytalam też czy ktoras z tych mniej ladnych samotnych kobiet z dziecmi/dzieckiem ulozyla sobie zycie..?

Gość Kaszalocina
no tak, ale widzisz, Ty jak patrzysz w lustro widzisz pewnie pewną siebie, uśmiechniętą kobietę, a ja-grube udziska i obwisły brzuch, pryszcze na gębie....z tego wszystkiego naprawde brak mi sily nawet na zabawe z Małą, kocham ją, ale czasami te myśli mnie dobijaj-brzydula z dzieckiem..

Gość naga nadwaga
spróbuj zrzucic te 5kg skoro ci przeszkadzaja. no i znajdz sobie jakies zajecie by nie myslec o samotnosci a partner na pewno sie znajdzie. chyba wolisz poczekac na fajnego kolesia niz spedzac czas z jakims gburem byle tylko był?

Gość waniliaPyszna
rzuc foto . ja mam ok 3kg nafwagi a jestem sexy nie chwalac sie :O

Gość Kaszalocina
Brzydula 30-tylko Ty wyglądasz rewelacyjnie..zazdroszcze, ale już nawet nie ślicznej buzi i figury, tylko podejścia, optymizmu...ja tak nie potrafie:(a Ty masz dzieci..? Bo nie widac eh..

Gość ale ona ma
5 kilo nadwagi, z tym, że waży 16 więcej niż przed ciżą. Trudno nie zauważyć takiej różnicy

Gość Kaszalocina
nie mogę zrzucic tych 5kg, bo mam niedoczynnośc tarczycy..leki i te sprawy, nie moge