Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszalocina

kaszalot samotnie wychowujący dziecko

Polecane posty

Gość Kaszalocina
no wlasnie, 16kg wiecej po ciąży, wyglądam zupełnie inaczej..i jak próbuje się uśmiechnąc..to to już nie jest zwykły uśmiech, to wymuszony grymas...

Gość heeeeeeeejjjj
Ty brzydka, ja uwazam ze jestem ladna kobieta, ale mam blokade i nie potrafie zblizyc sie do faceta, poznam kogos pogadam, spotykam sie, potem przestaje sie odzywac i badz tu madrym.Ty masz taki problem ja inny...ale w sumie podobny, obie jestesmy same...

Gość Kaszalocina
Acha..kawał chłopa:) czyli urodziłaś w wieku 15lat sądząc po nicku..? a masz obecnie jakiegoś partnera? z ciekawości pytam żeby nie było....

Gość ale ona ma
Można mieć nadwagę i wyglądać atrakcyjnie:). Moja siostra jest od Ciebie niższa i waży mniej więcej tyle co, Ty. Zawsze ma wokół siebie wianuszek zapatrzonych w nia facetów. To nie waga, ale usposobienie, strój i zachowanie wpływają na atrakcyjność kobiety.

Gość waniliaPyszna
coooo??? brzydula ty tu wygladasz na 18 lat :O o co kaman jaki syn?

Gość naga nadwaga
halo to gdzie to zdjecie bo wsyzscy cos oceniaja a ja nic nie znalazlam?

Gość Kaszalocina
moja kumpela ma podobnie jak Ty-to do heeej-śliczna dziewczyna, ma roczną córke, sama ją wychowuje, ale gdy spotkala wgniej tego idealnego faceta to..nagle przestal sie odzywac. ona placze, on dalej nic...to widocznie nieodpowiedni facet skoro nagle przestaje sie odzywac. na mnie zaden nawet nie spojrzy

Gość Kaszalocina
Brzydula-ale jesteś z ojcem syna? czy z nowym partnerem? dlugi staz, pozazdroscic:) nie mam zadnej fotki, ani na kompie ani w aparacie, nie chce3 na siebie patrzec i juz...

Gość naga nadwaga
NIe przesadzaj, wygladasz ok! to nie jest kwestia wygladu ale samopoczucia. jak amsz problemy z tarczyca to zmien diete poruszaj sie moze troche schudniesz. poza tym uwazam ze to tez kwestia przyzwyczajenia. ja mam 31 lat , 172 wzrostu i dzis znowu waze 64kg. dla mnie te to trudne bo zawsze wazylam 54kg. dzieci nie mam ale stres i siedzaca praca tak sie u mnie objawiaja. chyba trezba wziac pod uwage ze cale zycie nie bedzie sie meic figury nastolatki

Gość heeeeeeeejjjj
zle zrozumialas...poznaje kogos, ktos sie zaczyna starac, po kilku spotkaniach ja przestaje sie odzywac...Moze sie boje zwiazac, sama nie wiem dlaczego tak mam...

Gość Kaszalocina
ale ja mam dopiero 22 lata..nie chodzi nawet o figure..sporo sie tez naczytalam tu topikow o samotnych matkach ktorych nikt podobno nie chce, a w realu widze cos zupelnie innego..tylko na mnie nawet nikt nie spojrzy nawet..

Gość Kaszalocina
heeejjj-aha, teraz juz rozumiem. to oczywiste ze sie boisz, w takim razie po prostu nie dawaj takim facetom nadziei-potem taki faktycznie nie wie co myslec i na przyszloscmoze miec zle zdanie o kobietach samotnie wychowujacych dzieci. Czas leczy rany, nie jestes jeszcze gotowa na związek, to normalne.

Gość Kaszalocina
brzydula-łatwo mowic, trudniej zrobic,ale bede sie strac...dziekuje wszystkim za dobre slowa...