Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy bo bo nie wiem

Pytanie do kobiet !!! KOCHAM CIE , kiedy ?

Polecane posty

Chodze ze swoja dziewczyna ponad rok Jest mi z nia dobrze sex wspaniały , dogadujemy sie wysmienicie ogolnie jest nam dobrze z tym ze ona chyba oczekuje bym jej powiedziął KOCHAM CIE Nie wiem kiedy i jak jej to powiedziec ze by nie wyszło ze te słowa to tylko słowa, ( nie chce tego mowic ot tak na odczepne , bo ona chce tego ) i czy koniecznie jej to musze mowic ? skoro jest nam dobrze razem i bez tego magicznego słowa ? wiec jak to jest z wami ? i czy powiedzenie tego np po sexie bedzie odp chwila ?

Gość może się nie znam
ale ja usłyszałam to na długo PRZED seksem

ty usłyszałas wczesniej ok ale kiedy ja mam jej to powiedziec ? i czy jest to konieczne dla naszych dalszych relacji ? chyba bez tego słowa tez mozna zyc ?

powiedz Kocham Cię jej na łozu śmierci:P:P:P:P stary ciekawe jakim cudem stala się ona Twoją dziewczyną - moze tylko przez ten sex:P

Gość kwaśna//
ale jesteś durny że bez tego słowa mozna zyć,jesli czujesz ze ja kochasz to powiedz jej to natychmiast,dla kobiet słowa to jak woda dla ryby,a zresztą gdybyś ją kochał to byś jej to juz powiedział a tak niestety musić odwrotnie-ty nie kochasz jej ,ty ją bzykasz

tak kocham ja ale nie chce by wyszłoy te słowa ode mnie tylko dlatego ze ona ich oczekuje nie powiedziąła mi tego wprost vampire tobie juz podziekuje myslisz ze jestes zabawny ? :O

ale mowie jej wiele miłych słow zwiazanych z uczuciem do niej to nie jest tak ze ona nic nie słyszy ode mnie po prostu nie usłyszała wprost kocham cie

wredzioszek i chyba tak zrobie :D to jest chyba najlepszy moment ?

Vampire na pewno jest bardziej zabawny od Ciebie, autorze. "nie chce by wyszłoy te słowa ode mnie tylko dlatego ze ona ich oczekuje..." Ale nie masz oporów przed wsadzaniem jej fiuta, mimo że tego właśnie oczekuje? Nie widzisz w tym pewnej sprzeczności? Skoro to słowo tak niewiele dla Ciebie znaczy to skąd w ogóle problem z jego wyartykułowaniem?

Gość w trakcie sexu kazdy
facet kocha:P Jestes pewnie małolatem, że nie wiesz kiedy jej to powiedzieć... każda chwila jest dobra.

mało stanowczy myslisz pojecia my sie kochamy razem bo łaczy nas miłosc :D tu chodzi tylko i wyłacznie o odpowiedznia chwile by jej to powiedziec po prostu nie wiem jak i kiedy to zrobic ze by to wysżło naturalnie

Chłopie nic nie mylę, jak tak się zastanawiasz to ŻADEN moment nie będzie naturalny. Trudno, zapomnij o naturalności, ten "pierwszy raz" i tak przepadł. Zadzwoń do niej teraz i powiedz, że ją kochasz. Może następnym razem pójdzie lepiej. Skoro Ty nie czujesz "momentu" to pomyśl o swojej partnerce. Ja wiedziałem kiedy to powiedzieć, czułem taką potrzebę. I to nie było po roku. I nie miało związku z seksem.

Powwiedz Jej -dzisiaj ,za chwilę ,kiedy Ją zobaczysz :) Nie czekaj ,jeżeli naprawdę Ją kochasz .Mają rację -mów dlugo przed seksem ,a nie w trakcie .:) Powodzenia .

A co to za różnica czy powiesz jej budząc ją pocałunkiem na dzień dobry, czy podczas przytulania, czy na spacerze... chcesz czekać na jakąś specjalną okazję? po jaką cholerę? kochasz ją, ona kocha Ciebie, byle moment jest odpowiedni...

No tak jak sie czuje że się Kocha to co kurcze w tym dziwnego aby powiedziec to słowo? Nie wiem autorze dla mnie pajacujesz, czekasz na jakis wyidealizowany moment, jakąs nie wiem odświetną chwilę dla mne to chore:P

Gość potrzeba wyn
dziecko a ile ty masz lat ? sam nie potrafisz sobie odpowiedzieć na takie pytanie, co za pokolenie, bez opinii ludzi z forum nie jest w stanie samodzielnie podejmować decyzji ? No cóż niektórzy mieli swoją Kasandrę,...

czemu uwazaszze 1 raz przepadł ? przeciez on moze nstp np jutro ?

Vampire ----------uwierz mi ,są ludzie , którzy pomimo tego ,że kochają nie umieją "posługiwać się " tym słowem .Może nikt ich tego nie nauczył ? Nie rodzimy się z umiejętnością okazywania uczuć .Zdobywamy ją w domu ( tak myślę ) Pozdrawiam Autora i Ciebie :)

potzreba wyn chce poznac tylko zdanie innych na ten temat to jest forum chyba ? co nie

awe 1 dokładnie jak mowisz :D tez pzdr

zazwyczaj \"kocham cie\" powinno się mówić na początku związku przed seksem taka jest kolej rzeczy... a ponieważ tego nie zrobiłeś ona MOŻE traktować ten związek jako \"luźny\"

awe1 ale jak się kocha jak się to czuje to słowo "Kocham" samo ciśnie się na usta - a autor zapewnai ze nie tylko sex ich łączy i potrafi mówic o swoich uczuciach - dla mnie to dziwne, bo jakby nie potrafił mowic o uczuciach to by tak nie bidolił...

Gość krejzyyyy
a może mamy zrobić to za Ciebie ??? :p

Gość dziwna jestes strasznie z tymi
mi moj ukochany pierwszy wyznal milosc, pamietam jaka bylam szczesliwa, gdy mi to powiedzial, i bylo dlugo dlugo jeszcze zanim rozpoczelismy wspolzycie, i nie mozna budowac zwiazku bez milosci bez tego slowa, ja zawsze gdy czuje ze musze mu powiedziec mowie i odwrotnie:)

leviatan moge cie zapewnic ze luzno tego zwiazku nie traktuje :D to myslisz ze jak w naszym przypadku 1 sex był po miesiacu to juz jej w przeciagu tego czasu miałem powiedziec kocham cie ? przeciez to bez sesnu ja ja dopiero poznawałem ? zauroczyłem sie nia !!!