Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam mieć wątpliwości

Czy dobrze postapiłam...

Polecane posty

Gość smieszna jestes razem z ex
dzieci normalnie :O pojawił sie jakis S i już nie maja życią bo S sie pojawił :O śmieszne :O a S chyba poznał że jakies czubki z was :O

Dokładnie tak " ukrywamy" bo S nie może wiedzieć że Ex spotyka się ze mna.. hehe.. Nie wiem czemu tak... Ja mam tego dośc..

co ty wyprawiasz dziewucho?? :O

Ale co ja mogę zrobic.. moge się tylko wycofać.. przecież Ex widzi.. jak postepuje S.. ja tak nie chce, nie chce się ukrywać.. nie chce być szpiegowana, obrażana i wogóle...To Ex jeśli naprawdę mu zalezy powinien mu powiedizeć jasno, żeby sie odczepil i nie wtrącał nosa tam gdzie nie trzeba..

zaczynam mieć wątpliwości No tak ale mój Ex raczej na to nie pójdzie bo przecież nie może pokłocić się ze szwagrem.. Ty się zastanów czy ten Ex jest w ogóle wart zachodu skoro ewentualny przyszły szwagier jest dla niego ważniejszy niż Ty :o

Nie może się pokłócić ze szwagrem, bo za chwilę "s " zamieszka u nich w domu, bo razem pracują...

No właśnie dlatego się zastanawiam, przcież widać czarno na białym że "S" mąci.. i niby Ex obiecal ze z nim to załatwi.. ale mam wątpliwości..

Przecież normalny 30 letni czlowiek ( S ma tyle lat) by tak nie robił.. to chore.. może jestem młodsza.. mam 23 lata, ex 24 ale kurcze.. mam dość.

Gość koles git
pierdol jego i wszystkie zasady niech zdupca

Weź Ty kobieto sieodseparuj od tych wariatów na jakiś czas (albo na zawsze) - jak Cię ten Twój amant kocha to coś z tym zrobi a jak nie.. to po co masz z nim tracić czas ..

ale powiedz mi co cie S obchodzi???????niech se mąci ile wlezie :O aż mu się znudzi.. a ty sie przejmujesz bardziej S niż ex :O

1. pytanie: czy Ty i \"Ex\" jestescie niemowami i dlatego nie mozecie powiedziec temu esowi \"odpierdol sie i zajmij swoim zadem, idioto\"? Jesli odpowiedz brzmi \"TAK\", to napiszcie mu to na kartce, jesli \"NIE\", to otworz gebe i zrob z niej uzytek. 2. pytanie: dlaczego musicie sie ukrywac przed esem? Co Wam zrobi, jesli zobaczy Was razem? Zje Was czy zabije? 3. pytanie: ile masz lat?

Sprawa wygląda tak że od poniedziałku, nie mam z Exem kontaku, pokłócilismy sie przez S.. Powiedziałam Exowi że mam dośc, chce mieć spokój, że nie dam się wciagnąć w gierki S po raz drugi, że jestm dorosła.. i nie będę bawić się w jakieś gierki jak 3 latka:P że dopuki EX nie załatwi tego z S ja nie che się spotykać z nim. On powiedział że to załatwi.. A ja mu powiedziałam żeby robił jak chce.. I kontakt się urwał:(

O, sorry, widze, ze napisalas, ze masz 23 lata. W takim razie: czy zdajesz sobie sprawe, ze to wszystko jest strasznie dziecinne (podchody, zabawa w Romea i Julie, ktorych nikt nie moze nakryc na schadzce, nieokreslony strach przed esem)?

Nie ja boje się S , tylko Ex.. boi się że S sie dowie.. mowi że to nie sprawa S i że nie chce żeby on wiedział że my się spotykamy. A S docieka robi podchody, obraża mnie..podbiera..

bo nie wiem czy dobrze postąpiła.. ale rozum mi podpowiada.. że to chore.. i że słusznie robię.. Tylko szkoda mI Exa bo on mi mówił że on nie ma na to wpływu, że nie bierze w tej calej szopce udziału, że to nie jego wina jak zachowuje się S...

Gość autorka juz napisała
że 23 , ja też kiedyś tyle miałam hehe ale aż tak mi się we łbie nie pierdoliło :P Nie bardzo rozumiem po co zakładałaś ten temat ? Czy ktoś z nas ma do ciebie przyjśc/przyjechac i porozmawiac z esem ? Bo ani ty ani twój facet tego nie macie zamiaru robic :O Jedna podstawowa sprawa - jeśli pozwolisz na to żeby ktoś cię w taki sposób traktował to się nie dziw że tak właśnie się dzieje Jeżeli wolisz się żalic na kafe zamiast wziąsc sprawy w swoje ręcę - patrz wyżej

Ja dalam jasno do zrozumienia S że nie chce z nim gadać.. i wogole.. Poczym został zablokowany na gg..Nie będę się z nim kłócić..

ale ja dalej nie znam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Co z tego że powiedziałaś ex że ma załatwić sprawę z S???Że nie chcesz w te gierki sie bawic itd. Nawet jak bedzie kółka robił koło twojego domu i gadał tobie albo twojemu ex jakies głupoty to ja bym w ogóle nie reagowała i by mu sie w koncu znudziło :O A ty się przejmujesz tym S jak nie wiadomo kim!!!!! Dlaczego???

tylko poporstu nie mam już sił... czemu w życiu musimy spotykać takich debili i oni wszystko psują..

Gość doooooooooooooooooobre
tzn że jeśli będziecie parą to es nie może się o tym dowiedziec ? Nie widzisz jakie to wszystko jest żenujące ? Twój chłopak zachowuje sie tak jakby miał lat 5 a nie 24 teraz to się ciesz że kontakt sie urwał

bo on jest starsznym manipulatorem, cwaniakiem.. i wiem ze potrafi okręcić wokół paca każdego, a ze mnie zrobić idiotkę..

E, jeśli S zamieszka w domu z Ex i nie daj Boże z teściami to niedługo jego związek z siostrą Ex się rozpadnie i problem z głowy:) Nadal nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego w jakimkolwiek stopniu interesują Cię działania S? I jaki wpływ ma S na Ex? Czy Ex jest dla Ciebie niedobry, bije Cię, wyzywa czy coś w tym stylu? Jeśli nie to olej S i przestań dążyć do konfrontacji między Ex i S. Czy jak Twój sąsiad będzie codziennie gapił sie na Twój tyłek to też naślesz Ex na niego?

Dlaczego wy chcecie sie ukrywać (ty i ex) przed S????????? Jak was zobaczy to co wam zrobi???NO NIE KUMAM BAZY W OGÓLE???? Co to jest???Chcecie byc ze sobą ale jak S wam mówi ze nie mozecie byc ze soba to nie będziecie???Czy wy normalni jestescie???

A tak w ogole, to czy ten es ma jakies powody, dla ktorych jest przeciwny Waszemu spotykaniu sie? Dziwne, ze tak bardzo chce rzadzic Twoim zyciem i zyciem Ex.

No wąlsnie o to chodzi.. ale Ex boi się S..nie wiem czemu.. jest w niego wpatrzony jak w obraz święty. Ex nic mi nie robi.. jest dobry.. A S obraża mnie i wogóle..

Nie ma powodow, przynajmniej ja ich nie znam.. odkąd tylko poznal mojego Exa zaczął mącić między nami.. wtrącac sie w ten związek, namawiac exa na mnie.. masakra:(

No to po co Ci taki chlopak, ktory nie ma wlasnego zdania i trzesie dupa przed jakims popieprzonym typkiem? Ty zreszta tez kierujesz sie jakas dziwna "logika" w swoim postepowaniu, to jakas Wasza zabawa jest w ukrywanie sie i szpiegowanie? Aliantow czy powstancow udajecie :O?