Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojenkiq

Mdlosci w ostatnich dniach ciazy

Polecane posty

Gość ojenkiq

Dzis mam straszne mdlosci,ale nie wydaje mi sie,ze bede wymiotowac(przepraszam za doslownosc). Na jutro mam termin a dzis zjadlam sniadanko i jest mi strasznie niedobrze. Tez tak mialyscie, a moze to nie jest zbyt normalne

Gość ojenkiq
pomozcie kobietki. Czy ogolne @przybicie@ oprowadzi do porodu, bo ja juz naprtawde nie mam sily. A moze poczekam sobie jeszcze ze 2 tygodnie??

Gość kamisia82
no ja tez bym sie chetnie dowiedziala o co chodzi z tymi mdlosciami. ja mam termin na 16 kwietnia, od kilku dni jest mi niedobrze, brzuch mam coraz nizej, twardy jest tez juz jak skala!!! biegunke mam od wczoraj i zastanawiam sie czy moja mała wyjdzie wczesniej???

Gość ojenkiq
ja uwazam ze Ty mozesz juz na dniach sie rozdwoic:)

Zdaje się, ze to już długo nie potrwa. Szybkiego porodu i dużo zdrowia wam życzę :)

to częste - organizm przygotowuje sie do porodu i się oczyszcza biegunka też zresztą nie jest rzadkością w ostatnich dniach

Gość mdłosci i wymioty
to znak ze szyjka macicy sie rozwiera

Gość ojenkiq
Dziekujemy Wam bardzo:). Oby poszlo gladko, ale nic innego oproz tych mdlosci nie wskazuje na zblizajacy sie porod.

różnie bywa - ja urodziłam tydzień prawie po terminie (przeleżałam go zresztą w szpitalu) do końca zero przepowiadających skurczów itd ok. południa zaczęło mnie łapać (takie "darcie" w udach jak przy okresie) a o północy młoda wyskoczyła :D