Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka11

MOZESZ ZAROBIC NIE WYCHODZAC Z DOMU

Polecane posty

Gość stokrotka11

wiem ze brzmi to smiesznie, ale na prawde mozesz zarobic nie wychodzac z domu, moja propozycja to wypelnianie ankiet, nie sa to duze pieniadze ale zawsze cos, WIECEJ INFORMACJI MOGE PODAC NA MAILA:) kiedy sie logujesz, nie musisz podawac swoich wszystkich danych, jak w innych tego typu programach wystarczy imie i wojewodztwo. zachecam do tego, bo wiem ze i tak spedzamy duzo czasu w necie, a kilka minut spedzonych na wypelnieniu ankiety to nie duzo, a zarobic mozna pare zl;) zainteresowanych prosze o podanie maila

Gość stokrotka11
ktos chetny???:)

Gość stokrotka11
wydaje mi sie ze poprostu trafilas na nieodpowiednia firme, co Ci szkodzi znowu sprobowac? jesli chcesz podaj maila, odezwe sie do Ciebie;)

Gość ja tak samo sie zapisalam
i co? i nic!! 0 kasy, prawda jest taka, ze mozna sobie taki interesik darowac. Kazdy sie tam zaloguje i przez kilka tygodni im nawypelnia jakichs ankiet pozniej sobie odpusci, bo powoli dochodzi do niego, ze kasy z tego nie bedzie, ale za to znowu ktos inny ciekawy zarobienia kasy przez neta znajdzie sie i im kolejnych kilka ankiet wypeli i tak w kolo..... to jedno wielkie kolo, oszustwo. Wg mnei i innych znanym mi osob nie da sie na tym zarobic.! 🖐️

Gość kasikk23
wiem ze brzmi to smiesznie, d;laczego smiesznie na zachodzie wiele osob pracje w domu

Gość jfgjhfghfgf
nic na tym nie zarobisz ;)

Gość stokrotka11
bazienka wyslalam Ci juz maila;)

Gość stokrotka11
jesli mimo wszystko ktos bylby zainteresowany to prosze podawac maile;) ja osobiscie uwazam ze mozna probowac zarabiac, nie wszystkie firmy sa wporzadku ale wedlug mnie ta jest naprawde ok

Gość jfgjhfghfgf
nie marnuj czasu dziewczyno. to sa wszystko bzdury jakies ;) naiwniacy sie na to nabierają, a tak naprawde zarobic moze tylko ten co ejst na gorze tej piramidki. ja ci powiem na czym mozna naprawde zarobic przez neta. pomysl w czym jestes dobra i pomagaj ludziom przez neta w nauce.

Gość bhasbhkasas
talka10@wp.pl :)