Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furkotka 28

smycz dla dziecka

Polecane posty

Gość furkotka 28

Drogie Panie, Chciałabym kupić w prezencie bratankowi któy właśnie zaczął stawiać pierwsze kroki smyczkę. By on mógł biegać a jego rodzice nie musieli... Powiedzcie mi gdzie takie cudo nabyć i czy polecacie jakąś firmę/model itp. Dzieki!!

Gość furkotka 28
jak zwał tak zwał ;) idea jest ta sama... Ale fakt faktem zakład sie jak szelki a nie na szyję :D

Gość to jest dziecko
a nie pies nie wazne czy smycz czy szelki ale jak widze dziecko z czyms takim to szlak mnie mnie trafia!moj syn tez stawia pierwsze kroki i mi sprawia przyjemność latanie za nim a nie szukam rozwiązania w szelkach! takie sa uroki bycia rodzicem :P

Gość luzak gepard chester
Niektórym dzieciakom to by się jeszcze kaganiec do kompletu przydał :classic_cool:

Gość furkotka 28
Dzięki wilekie :) A co do wpisu wielce zbulwersowanej osoby... Daruj sobie :P Nie widzę powodu by np w parku na spacerze dziecko miało twardo iśc za rękę bo opiekunowi nie chce się biegać - a gwarantuję Ci że prędzej czy później latanie za maluchem cie zmęczy... Podpinasz smerfa do szelko-smyczy Ty idziesz swoim rytmem a ono biega w absolutnie kontrolowany sposób. Nie podoba Ci sie to nie korzystaj a ja nie jestem matką a ciocią i nie widzę powodu łamania obcasów w pogoni za bratankiem :P oboje mamy czerpać radość ze spacerów :classic_cool:

Gość nanananana
ale cudownie ze ktos o tym wspomnial:)zastanawialam sie nad czyms takim sla mojego synusia. on juz wprawdzie umie chodzic i to az za dobrze ma 2 lata i 3 mce i ciagle nam ucieka planujemy wyjazd nad morze i naprwde nie mam zamiaru go ciagle gonic i lapac przed falami. bulwersuja sie tylko te co problemu nie znaja. ja juz raz musialam brzdaca szukac w centrum, nikomu tego nie zycze. ja napewno takie szeleczki kupie:)

a ja powiem tak...... przy pierwszej córce też myślałam że to bardziej dla zwierząt....fakt to było 8 lat temu i jeszcze nie tak popularne ja dzisiaj(głupia byłam)ale okazało się że ona poprosstu była grzeczna i nie potrzebowałam takiego wynalazku🌼 Dzisiaj przy synku NIE WYOBRAŻAM sobie życia bez tego:):):)i wcale nie chodzi o bieganie za dzieckiem w parku....on się poprostu nie słucha i chce iść tam gdzie ma ochotę a do tego nie uznaje chodzenia za rękę więc bez tego wózek lub dom;) Dla mnie rewelecja🌼🌼🌼 Nie zastanawiaj się i kupuj a jak rodzicom nie będzie odpowiadało to nie będą urzywać i tyle.......ale po coś ktoś mądry wymyślił🌼

Gość furkotka 28
kupię z pewnością. Jako ciocia - chętnie bedę zabierała małego na spacery i na pewno z tego skorzystam by mały mógł sobie spokojnie chodzić. Katarzyno a jakiej Ty smyczki uzywasz? Czy w sklepach z artykułami dla dzieci kupie takie cudo bez problemu? (nie mam własnych dzieci więc problem artykułów i zakupów dzieciecych jest mi obcy :( )

Gość młoda 87
Smycz dla dziecka, śmieszna nazwa, ale podejrzewam że sprzecik bardzo przydatny co by nie było!!! Ja na spacerki z moim maluszkiem to najszybciej za rok pójdę, ale.... na pewno będe krzystać. Mały przyjdzie na świat dopiero w lipc także jeszcze mam czas, no ale lubię sobie poczytać o praktycznych nowinkach z zakresu rozwoju naszych dzieci!!!!

Gość fedasss
a gdzie kupic kaganiec dla dziecka, bo ma 3 ząbki i gryzie jak jest zdenerwowany.

ja mam taka: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3214795 jeszcze nie uzywalam bo kupilam kilka dni temu. moj maz sie uparl bo boi sie strasznie ze maly sie wyrwie i wpadnie pod samochod. i w sumie im wiecej z nim chodze tym bardziej stwierdzam ze to dobry pomysl. moja ma z poltora metra dlugosci wiec sie nie nabiega ale biegac to w parku moze a jak idziemy chodnikiem lub w bardzo zatloczonym miejscu to dzieki temu dziecko mi nie ucieknie na ulice lub sie nie zgubi. a moj maly wyrywa reke i leci w przeciwnym kierunku :O napewno sie sprawdzi w parkach rozrywki itd. gdzie jest duzo ludzi i duzo dzieci.