Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 29

Atak smrodu!

Polecane posty

Gość Ola 29

- Co tak okropnie cuchnie? Spytałam stojąc na przystanku autobusowym. Stojący obok, męźczyzna w podeszłym wieku spojrzał na mnie wymownie i skinął palcem żebym się nachyliła... Wyglądał na dżentelmena, ubrany był w długi płaszcz i kapelusz, jego twarz była łagodna i miła. Nachyliłam się.. - Pytasz co to za swąd, moja droga? To moja pała... Co o tym sądzicie?

Gość wichłacz
kto czuje ten snuje / kto twierdzi ten pierdzi

Gość wichłacz
niektóre laski potrafią zaśmierdzieć centralą rybną żę aż palą się włosy w nosie ...

Gość mysle ze masz Downa

Gość Ola 29
Aż mnie zatkało. -Co?! - prawie krzyknęłam. - Mój kutafon padła równie głośna odpowiedź. Pozostali ludzie czekający na autobus spojrzeli w naszym kierunku. Zrobiło mi się głupio. Chyba się zaczerwieniałam. - Co się tak gapcie? - zapytał mój rozmówca. - Chcielibyście zobaczyć? Mam wyjąć? - Odeszłam, zaczęłam biec przed siebię oby jak najdalej od tego odrażającego typa. Nagle uświadomiłam sobie coś. Już kiedyś spotkałam tego człowieka. Byłam wtedy na pierwszym, może na drugim roku studiów. A więc top był on... To ten człowiek...

Gość Ola 29
...potem sie obudziłam,zjadłam sniadanie i poszłam do pracy w Tesco wykładac chemię:)

Gość Ola 29
Szłam wtedy przez park, umówiłam sie na randkę. Byłam szczęśliwa. Ubrałam się w najładniejszą sukienkę, to był mój wymarzony chłopak. Nagle usłyszałam głos. - Dziewczynko, pomóż mi. Rozejżałam się. Na ławce w cieniu siedział ten mężczyzna. Był ubrany w gustowny garnitur, w ręku trzymał cygaro. - Przepraszam, ale w czym ja mogłabym Panu pomóc? - spytałam. - Podejdź bliżej, nie chcę o tym mówić na głos. - odparł. Zgodziłam się, z Romkiem miałam się spotkać dopiero za pół godziny - mam czas - pomyślałam, a ten człowiek nie wygląda na groźnego. Podeszłam...

Gość wichłacz
kiedyś jednej lasce zdjąłem gacie i włożyłem nos w jej fajny tyłek to myślałem że padnę ze smrodu sików

Gość Ola 29
- Posłuchaj mnie teraz. - Powiedział nieznajomy. Mam problem, a ty wyglądasz na osobę, która może mi pomóc. - Co mogę dla PAna zrobić? - spytałam. Mój wacław ohydnie śmierdzi, zajmij się tym. - Co?! Jak Pan śmie!? -Byłam wściekła a jednocześnie przestraszona. Teraz rzeczywiście poczułam okropny zapach. Chciałam uciec ale przytrzymał mnie, szarpałam się i krzyczałam nie mogąc się uwolnić. Nikt nie reagował, nikogo w pobliżu nie było. Byłam pewna, że za chwilę zostanę zgwałcona. Nagle mój oprawca puścił mnie i powiedział: - Jeszcze się spotkamy, a wtedy poznasz szkaradny smród mojego pytonaga. Po czym odszedł powolnym krokiem, ja zaś siedziałam na ziemi i płakałam... A więc on mówił prawdę, wrócił aby mie dręczyć. Dlaczego?! Co on ode mnie chce?

Gość NEROOOO
Następna wariatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wichłacz
co ty jadasz / że do rymu gadasz ??