Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mukowa

Uderzyłam męża w twarz

Polecane posty

Gość 6w
ania1311 ile ty masz lat???

Gość fsdafsdafgsd
mimo ze go to nie zabolało fizycznie (a przynajmniej bardzo prawdopodobne) to jest to prostactwo uzywac siły, chocby w czasie awantury gdyby to on cie uderzył - wszystkie babki by piały 'zostaw go, no chyba ze chcesz byc z chamem i damskim bokserem'...a tutaj? 'nic sie nie stało, ale na drugi raz tego nie rob'...co za hipokryzja:O

Gość a co twój mąż
jeśli jest tak jak piszesz - zachowałaś się niewspółmiernie do jego przewinienia. on też nie był fair używając wulgarnego języka, ale ty przekroczyłaś naprawdę cienką granicę i musisz to teraz naprawić. nie wiem ile czasu i wysiłku ci to zajmie.. jedno jest pewne: czeka was długa i szczera rozmowa. i koniecznie powiedz mu, że zanim tęsknisz, że ci go brakuje..

Mukowa - wiesz, myślę że mogło być tak, że jego ta praca też wkurwia. Że wcale nie ma ochoty tam jeździć tylko czuje się odpowiedzialny za dom, za rodzinę. I jak Ty na niego naskoczylaś to tak, jakbyś olała jego "poświęcenie" - bo on to robi dla Ciebie, żeby żyło się Wam lepiej. Oczywiście nie musiało tak być, ale jest to bardzo możliwe. Ja też bardzo dużo pracuję. Jak nie siedzę na kafeterii :classic_cool: Tylko że teraz lubię swoją pracę, ale kiedyś też bywały "jazdy". Nie aż takie, ale schemat był podobny :)

Gość a co twój mąż
nie dorabiam żadnej filozofii.. po prostu próbuję się dowiedzieć, jak wyglądała sytuacja. wiem, że nic nie usprawiedliwia przemocy fizycznej. a przemoc psychiczną coś usprawiedliwia?? po tym, co napisała autorka myślę, że zareagowała dość niewspółmiernie do sytuacji.. coś w niej pękło, po tym jak kolejny raz on musiał jechać do pracy, mimo, że miał mieć wolne. i jest to zrozumiałe, że poczuła się odrzucona i rozżalona. jednak zareagowała za ostro. dziękuję za uwagę ;)

Żabcia, nie ma sprawy ;-) A swoją drogą, to dla mnie przemoc fizyczna wobec osoby, którą podobno się kocha jest już upadkiem :O Obojętnie, czy to kobita czy mężczyzna bije. Autorko, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, jak bardzo takie coś nadwyręża zaufanie między partnerami? Przeproś za swoje zachowanie, i postarajcie się to zaufanie odbudować, chociaż łatwe to nie będzie :-(

Gość 6w
z twoich wypowiedzi

Gość Fate2
On "uderzyl" ja psychicznie wyzywajac, ona fizycznie, jest remis. Nie robcie wielkiej tragedii z tego, ze facet zostal spoliczkowany:O Wiadomo, ze lepiej sie powstrzymac i nie pochwalam tego, ale moze facet 10 razy sie zastanowi zanim zacznie stsowac przemoc slowna.

Gość
Mało_stanowczy => Dres? A ty jesteś wolens, nolens i kraplak :P I coś się tak oburzył? Sam z milicji, czy rodzina pracuje? :P

Gość a co twój mąż
mało_stanowczy 🌼 :)