Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mukowa

Uderzyłam męża w twarz

Polecane posty

Ja popieram i stosuje plaskacze w dwoch wypadkach: jak sie mnie niecenzuralnie nazwie lub jak sie mnie zdradzi. Chociaz zdarzylo mi sie przylozyc gdy partner nie chcial sie zamknac tzn taka sytuacja, ze sie rozkrecil i nie mogl przestac ranic swoimi slowami, ze ja jestem taka i owaka. Jednak teraz w takiej sytuacji, jak ktos nie daje mi dojsc do glosu i bez sensu miele jezorem po prostu bym wyszla z pomieszczenia.

Gość podnoszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość też jeste m ciekawa jak to
wygląda teraz

Gość mukowa
hmm :) no nie chce zapeszac ale na tą chwile jest ok. Jak tylko mąż wrócił zaczelismy rozmawiac Przeprosiłam go a on , ze to on mnie przeprasza, i zebysmy juz sie nigdy nie kłócili i nie dopuszczali do takich sytuacji Oczywiscie jestem tego samego zdania. Wyjasnilismy sobie wszystko.. mam nadzieje ze nie bedzie mi tego wypominał..i ze mi wybaczy..

Gość podnoszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
to zacnie :) choć jeden zdrowy związek na kafe... :P

cóż... Twoje zachowanie nie było może najodpowiedniejsze, ale jak sama przyznałaś, PRZESADZIŁ ze slowami... Czy rzeczywiście przesadził? czy to Ty przesadziłaś? Ale nie martw się, poniosło Cię... Na pewno Ci wybaczy:)

Gość 24latek.,.,
Może i wybaczy ale będzie pamiętał do końca życia. Poniżyłaś go. Na mnie wczoraj podniosła rękę moja kobieta... podniosła, tzn. wykonała taki gest w kłótni jakby chciała mnie uderzyć. Mimo, że ja byłem spokojny. Nie do końca jest zrównoważona i nie mam zamiaru tolerować czegoś takiego. Spotykam się z nią dziś na tzw. kawie tylko po to by zakończyć tę farsę i z nią zerwać. Szacunek to dla mnie bardzo ważna rzecz... jak nie najważniejsza w związku. Pozdrawiam

Gość nio ja tego nie kumam
często słyszę jak koleżanki mówią że facet oberwał za coś i to dosłownie, wiem że sporo kobiet potrafi swoich chłopaków strzelić po twarzy albo walnąc po głowie. Uważam że to straszne. Nie wyobrażm sobie sytuacji, w której mogłabym podnieść ręke na ukochanego faceta. owszem zdarza mi sie podczas kłótni czyms rzucic czy wyładować gniew inaczej, ale moze po prostu jeszcze mnie tak nie wkurzył :p Dobrze, że sprawa Cię męczy i powinnaś trochę się postarać i przeanalizować to wszystko- to nie jest normalne że uderzyłaś faceta, albo że on Cie tak obraża. Przede wszystkim warto przypomnieć niektórym kobietom dla których "lanie" faceta jest normalne ze w sferze upokożenia niczym sie nie różni od bicia kobiet. To że kobieta raczej nie pośle swojego partnera do szpitala a on ją może, nie usprawiedliwia bicia facetów.