Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURZONA55555

BLUCONNECT - WEJDZCIE

Polecane posty

Gość WKURZONA55555

W marcu kupilam bluconnect ery mialo byc 49 zl miesiecznie maz wzial sobie abonament na telefon mialo byc 30zl czyli razem wychodzi jakies 79zl. Dzis przyszrdl mi rachunek 210zl!!!!!!!!!!!!!!!!! Skad taka kwota maz wiele nie dzwoni a kwota za internet miala byc stala. Prosze odpiszcie bo cala jestem w nerwach.

Gość WKURZONA55555
ale ja nic nie zamawialam, owzem po ok 2 tyg uzytkowania internet ladowal sie bardzo wolno i przyszedl mi sms ze wykorzystalam jakis tam limit ale po ok 10 dniach znow zaczal chodzic szybko. Co innego mi pisze w umowie a oni co innego mi licza. Np za mies mialao byc 48zl a jest 90 tak pisze mi na fakturze. Co robic ???? a najgorsze jest to ze mam umowe podpisana na 2 lata. Zaraz chyba oszaleje!!!

Gość WKURZONA55555
odpiszcie cos bo naprawde oszaleje. Ktos ma ten blueconnect ?

Gość i już tłum się pcha
powinnaś raczej zadzwonić do Ery

Gość WKURZONA55555
nie moge sie do nich dodzwonic :( plakac mi sie chce jak sobie pomyle ze co miesiac musze placic tyle kasy za nic doslownie

Gość nie pierdol ze sie dodzwonic n
mozesz

Gość WKURZONA555555
Naprawde nie moge musze do oddzialu ery ale wczesniej chcialabym wiedziec czy ktos z Was rowniez mial takie problemy bo ja nie wiem co robic , nie stac mnie na placenie takich rachunkow.