Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to naprawde ja

wlasnie rozpierdolilam sobie cale zycie

Polecane posty

Gość czy to naprawde ja

Mam meza. Zakochalam sie pierwszy raz w zyciu tak intensywnie. On ma zone w ciazy. Wiem ze to kurewsko banalne ale postanowilismy zawalczyc o swoje szczescie. On przedwczoraj odszedl od zony, ja wczoraj wieczorem powiedzialam mezowi. Jego zona zaczela urzadzac histerie czemu wcale sie nie dziwie i w pelni to rozumiem. Jazda straszna. Moj maz uniosl sie honorem i chce rozwodu czemu sie tez nie dziwie. Jeszcze dzis rano wzajemnie sie wspieralismy w naszych decyzjach a w poludnie mial pojechac do niej zabrac rzeczy. Po czym dzwoni do mnie, ze nie moze tego zrobic. Nawet nie chcialam sluchac dlaczego i sie rozlaczylam. Cle zycie swoje zburzylam a on sie wycofal. Jakiez to cholernie typowe. Teraz moj maz chce rozwodu a ja sama nie wiem czego juz chce. I zostalam znowu z tym wszystkim. Pojebane zycie. Mozecie mnie jechac i tak to nie pogorszy mojego obecnego stanu.

Gość tulaczka
🤗 :P

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi tez nie hahaha

Gość do czy to naprawdę ty
hmm... no trochę kiepsko... ale niestety mogłaś się tego spodziewać skoro on ma żonę, która jest w ciąży w dodatku... trzeba było nie podejmować pochopnych decyzji... a teraz to nie wiem, wkopałaś się rzeczywiście...

Gość Julica
to zupełnie jak mój pryzpadek idntycznie prawie tylko ja tez mam jeszcze swoje dziecko

Gość dsadsakdjasdan
i bardzo dobrze ci.... masz meza, to sie go trzymaj, a nie komus zabierasz meza, rura!

Gość a mi ciebie szkoda....
zdarza sie...

Gość tulaczka
a mi jest szkoda autorki, na fiutasa straszniego trafila :o

Gość Julica
jak łatwo wam krytykowac tez tak myslalm dopuki zycie nie psotawiło mnie w innej sytuacji

Gość no i dobrze sie stało
powiedz mezowi że to był żart na prima aprylis :P moze pozwoli ci wrocic :classic_cool:

Gość Żabcia17-prawdziwa
Byłaś naiwna i tyle. Naprawdę myślałaś, że facet zostawi żonę w ciąży?? Jeśli kochasz męża to zawalcz o niego... może jeszcze wam się uda. Jeśli zostawiłaś go, bo go nie kochasz to weź z nim ten rozwód, żeby go już więcej nie zranić...

Gość marylala
Zal mi ciebie. Odwazna decyzja, a ON to kretyn

Gość nie będę oryginalna
wiem, że nie powinno się tak pochopnie oceniać ludzi, ale... DOBRZE CI TAK!

Gość bona222
a moze tez jestes w ciazy? to on zostawi zone w ciazy dla ciebie :P

Gość wcale mi cie nie żal
Isabel lepiej to rozegrała :) a ty no cóż...poszukasz sobie kolejnego fiuta 🖐️

Gość Julica
nie życz drugiemu co tobie niemiłe jeszcze nie wiadmo jaki wam scenariusz pisze życie trzymaj sie autorko my kobity to jednak naiwne jestesmy

Gość nie będę oryginalna
mąż teraz powinien się z Tobą rozwieźć. nie dawać Ci żdnej drugiej szansy. po czymś takim? skoro byłas gotowa go zostawić dla innego. to niby teraz chciałabyś do niego wrócić? hahahaha! śmieszne. teraz bądź konsekwentna i pozwól mu od siebie odejść. przecież z tego wszystkiego wynika, że i tak nie chcesz z nim być, że go nie kochasz...

Gość marylala
Wy wszyscy naprawde jestescie jacys dziwni - dobrze jej tak? Ona podjela odwazna decyzje, jakiej wiekszosc z was by nigdy nie podjela z wygodnictwa, a facet zachowal sie jak kretyn. Albo sie cos robi i ciagnie do konca, a nie stawia kobiete w takiej sytuacji do dupy. To nie jest facet

Gość Julica
maryla ma rcje autorko a czy ten facet to nie Piotrek czasami?

Gość tulaczka
juz sie 20 letnie moralistki zlecialy :o

Gość to ty wyszlasz za maz bez
milosci? Dopiero kochanka pokochalas?

Gość Żabcia17-prawdziwa
nie będę oryginalna- a może to nie jest tak, że go nie kocha, może mięli gorsze dni, a ona dała się ponieść emocjom... nie bronię tu autorki, bo jestem przeciwna czemuś takiemu, ale każdy człowiek zasługuje na drugą szansę

Gość tulaczka
i kazdy czasem bledy popelnia

Gość gąbką a potem myję buzię
No ale to chyba lepiej że nie zostawił kobiety w ciąży,nawet jeśli teraz mu się wydaje ze jest zakochany w innej to jednak dziecko cementuje związek.Myślę ze pokocha ją na nowo.Tyle ze biedna ona będzie bo skoro raz poszedł w bok to i drugi pójdzie... A autorka tak samo,skoro raz się puściła to i drugi puści,więc jedynym dobrym wyjściem dla jej męza jest rozwód.

Gość marylala
Czemu wyzywacie ja od suk? A ten jej pozal sie boze facet nie ma mozgu? Naprawde, same moralistki tutaj siedza. W zyciu nigdy nie ma czarno i bialych sytuacji. Ale tak, wyzywac jest latwo. Troche wyobrazni i samorefleksji. Autorko - bedzie ok!

Gość i już tłum się pcha
rany, aleś naiwna facet bzykał zonę, zrobił jej dziecko i nagle się zakochał w innej .... Zmarnowałaś coś, co miałaś najcenniejszego

Gość tulaczka
ta...te nchujek swa zone bardzo (!) kochac musi :o wspolczuje zonie takiej milosci :o