Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to naprawde ja

wlasnie rozpierdolilam sobie cale zycie

Polecane posty

Gość i już tłum się pcha
oglądaliście wczoraj na polsacie film z Adamem Sandlerem i Kate Bakinsale? o tym pilocie do przewijania życia? Niby lekki na początku, ale daje do myślenia

bledy????:D dobre:D:D:D zniszczyla zycie swojemu mezowi, tamtej lasce i co pisze w topiku? ''rozpierdolilam sobie zycie'':D:D jak sie mysli dupa, a nie mozgiem, to sie tak zdarza.

Gość nie będę oryginalna
no cóż. ja uważam, że człowiek powinien być konsekwentny. to, że ten jej 'kochanek' nie był to tez o nim źle świadczy. ale skoro ona chciała zostawić męża, to niech teraz pozwoli mu odejść. co to za hipokryzja by była, gdyby najpierw wielce chciała go zostawic dla innego, a teraz, jak nie ma gdzie pójść, to chce spowrotem męża. wygląda to tak, jakby bardziej zależało jej na tym, żeby kogoś mieć niż mieć osobę, którą się kocha. ja na miejscu męża kopnęłabym ja w dupę.

Gość marylala
gąbką a potem myję buzię-----> masz naprawde jakis dziwny tok myslenia. Mysle, ze powinnas sie oduczyc generalizowania. Poza tym "dziecko cementuje zwiazek"-----> ile ty masz lat, dziewczyno?

Gość Ulala189
Jak będzie mądra to wróci do męża i więcej go nie zdradzi... Jak będzie bardzo mądra to wróci do męże, będzie go zdradzać ile wlezie tyle, że już mu nie będzie o tym opowiadać... :P

Gość i już tłum się pcha
Nie docenia się tego co się ma, dopóki się tego nie straci Może coś zrozumiesz z tej lekcji na przyszłość, trzeba wiedzieć co w życiu jest najważniejsze

Gość same old song...
zaden facet nie zostawi kobiety w ciazy:o chyba ze naprawde jakis totalny debil i poparaniec

Gość śmierdzi mi tu provo
"Jeszcze dzis rano wzajemnie sie wspieralismy w naszych decyzjach a w poludnie mial pojechac do niej zabrac rzeczy. Po czym dzwoni do mnie, ze nie moze tego zrobic. Nawet nie chcialam sluchac dlaczego i sie rozlaczylam." Tiaa dzwoni a ona od razu leci na kafe :) i nie chce wyjaśnień już sie pogodziła że ja olał, taka harpia jak poluje na faceta który ma żone to jest bezwzględna i pierze kolesiowi mózg non stop łykacie provo jak tłuste babska naleśniki :P

Gość nie będę oryginalna
prawda jest taka, że życie wszytko weryfikuje. i tutaj zweryfikowało. popieram męża w całej rozciągłości.

Gość to ty wyszlasz za maz bez
chcialabys zeby maz do ciebie wrocil?

Gość like a virgin
same old song.. - wierz mi, przy ładnej dupie, która nim odpowiednio zakręci nawet normalny facet zostawi kobietę w ciąży. jedyna różnica między popaprańcem, a normalnym facetem jest taka, że normalny wróci po kilku tygodniach i będzie płaszczył się na wycieraczce :o

Gość i już tłum się pcha
ale wiecie, że to prowokacja? choć temat pasjonujący:)

Gość marylala
czy wy potraficie tylko wyzywac? Poza tym, to nie ona skomplikowala zycie tamtej kobiecie, tylko ten facet. Co za hipokryzja

Gość tulaczka
prowokacja nie prowkacja ale popisac se mozna, nie ??

Gość i już tłum się pcha
jasne ze można toż piszę, nie?

Gość same old song...
tez mysle ze prowokacja:D

Gość fthtyu
do maryla- sorry ale jakby byla porzadna chociaz troche to kopla by go w dupa od razu po tym jakby sie dowiedziala ze zona w ciazy jest!!a ona co zrobila?? jesli to prawda oczywiscie to nie mam juz okreslenia na te kobiete

Gość NEROOO
Nie plujcie tak na autorke.Ten Twój kochanek to kawał chuja.Co wcześniej nie wiedział,że jego żona w ciązy.Zeby tej gnój do konca życia był impotentem!!!!!!Ty kochana spróbuj pogodzić się z męzem.Trzymam kciuki!

Gość odważna decyzja
Dziwną macie moralnośc :O:O:O facet która kobietę w ciąży zostawia bo sie "zakochał" to czyste ścierwo nic więcej , kobieta która sie pcha w takie układy to zwykła szmata , tyle w tym temacie

Gość Coralina
"dobrze ci tak, kara przyszla na ciebie za to ze przez ciebie szmato dziecko moglo nie miec ojca..dobrze wiedzialas co robisz jeszcze gorsze nieszczescie powinno cie spotkac!!!!!!!!!!K**WA!!!!!" O, jak ładnie! Ta pani nie tylko napisała takie uprzejme słowa, tak wiele wnoszące do dyskusji, ale jescze na koniec grzecznie się podpisała:-D Tylko po co te wykrzykniki za podpisem?;-D Już się zlecialo stado bab co faceta wybielą a kobiecie życzą najgorszego. O tym, że facet chciał porzucić swoją żonę i maleńkie dziecko żadna nie wspomni - wręcz życzą mu chyba pomyślności, bo będzie miał scementowany związek, pokocha żonę... Jasne, pełna sielanka, bo co chłopinie żałować, prawda? Ale drugą kobietę byście w łyżce wody utopiły, za to samo, co facetowi wybaczacie. A nawet mniej, bo ona nie ma dziecka. Niewolnice męskich galotów!

Gość vbnhy
do kogos wyzej kto jest taki pewny ze facet nigdy zony w ciazy, nie zostawi, malo to takich jest? :P tylko baby co mysla macica uwazaja ze dziecko cementuje zwiazek, dziecko to wyzwanie wlasnie dla zwiazku autorko- sorry, glupia bylas, moglas poczekac az zona po porodzie go odtraci, bedzie brak seksu itp, wtedy by odszedl :P :P

Gość tulaczka
'autorko- sorry, glupia bylas, moglas poczekac az zona po porodzie go odtraci, bedzie brak seksu itp, wtedy by odszedl ' co racja to racja :D:D:D

Gość to sobie przeczytaj
do Coralina-''Dziwną macie moralnośc facet która kobietę w ciąży zostawia bo sie "zakochał" to czyste ścierwo nic więcej , kobieta która sie pcha w takie układy to zwykła szmata , tyle w tym temacie'' wystarczy tylko tyle by zrozumiec dlaczego niektorzy tak nazywaja autorke....widocznie jestes niezabardzo inteligentna zeby tego nie pojac i bronic jej.malo pojetnym juz dziekujemy

Gość to sobie przeczytaj
facet swoja droga- tez szmata nie z tej ziemi, ale to autorka sie zali ze zniszczyla sobie zycie wiec temat dotyczy przedewszystkim jej zachowania....

\"widocznie jestes niezabardzo inteligentna zeby tego nie pojac\" Chciałaś chyba powiedzieć, że jestem za mało inteligentna, żeby to pojąć, a nie żeby tego nie pojąć;-D Tak, Pani Inteligencjo - jestem tak nieinteligentna, że nawet NIE POJĄĆ czegoś nie potrafię, a co dpiero mówić o pojmowaniu:-D Ale ja przynajmniej wiem, że \"nie za bardzo\" się pisze osobno, a ty O Inteligencjo - nie;-P I jeszcze to wiem, że jak mówi przysłowie, jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc to, że ty jedna coś tam cicho pisnęłaś że facet też winny, i tak nie pokryje złego wrażenia stworzonego przez te wiernopoddańcze wilebicielki chłopów, przyznające im wszelkie prawa, nawet do tego, ża co kobietę by ukamienowały.

Gość no dobra powiem wam
jaja se z was zrobiłem :)

"tyle w tym temacie'' wystarczy tylko tyle by zrozumiec dlaczego niektorzy tak nazywaja autorke...." A wytężysz na moment szare komórki, żeby zrozumieć, że mnie nie chodzi o to, że tak nazywają autorkę, a raczej o to, że nazywają tak TYLKO autorkę. Widzisz różnicę Pani Inteligencjo?

Gość i już tłum się pcha
dobra, chodźcie na drugi temat o przyjacielu i niekochanym męzu

Gość tulaczka
'Chciałaś chyba powiedzieć, że jestem za mało inteligentna, żeby to pojąć, a nie żeby tego nie pojąć;-D Tak, Pani Inteligencjo - jestem tak nieinteligentna, że nawet NIE POJĄĆ czegoś nie potrafię, a co dpiero mówić o pojmowaniu ' nie pojmuje 😭 :D:D

Gość tulaczka
akurat coralina to chyba jedyna osoba ktora ma tutaj racje :o