Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania do mnie

Polecane posty

Jezeli ktos ma jakies pytania dotyczace niewyjasnionych rzeczy to jestem otwarta na wasze pytania ^^ PS jedynym pytaniem na ktore nie odpowiem to \" Co bedzie po smierci \". Dlaczego? Dla kazdego smierc jest inna. Inaczej ja przezywa.

Gość annanika
czy niewyjaśnione zdolności vide profetyzm, energoterapia, telepatia, kontakty z zaświatami to kwestia wrodzona czy umiejętnośc do nauczenia?

Gość ja mam111111111111111111111111
no chuj sie urodziłem?

telepatie mozesz wycwiczyc ale jezeli chodzi o kontakt ze zmarlymi to juz raczej nie, z tym sie rodzisz. Prawda jest taka ze mozg czlowieka nie jest zbadany w 100 % i nie uzywamy go calego. Telepatia, kinetyka... To sa rzeczy wycwiczenia.

a ja? teraz ja

dobrze zapytam bardziej po ludzku. Dalczego się urodziłem???

Śmierć każdy przeżywa (nieprzeżywa :P) tak samo. Przez stulecia obowiązywała tzw. tradycyjna definicja śmierci. Według niej śmierć człowieka następowała w momencie ustania wszelkiej czynności oddechowej oraz krążenia przy czym za dokładny moment śmierci zazwyczaj uznawano ostatni oddech lub częściej ostatnie wysłuchane uderzenie serca (łac. cor ultimum moriens). W wyniku rozwoju technik reanimacyjnych i anestezjologicznych stało się możliwym podtrzymanie wentylacji płuc i krążenia metodami sztucznymi. Stan ten wymógł powstanie tzw. nowej definicji śmierci. W tej definicji podstawę do uznania człowieka za zmarłego stanowi śmierć całego mózgu (mors biologica cerebri). W późniejszym okresie zauważono, że śmierć komórek mózgu nie następuje jednocześnie. W związku z tym powstała tzw. nowa zmodyfikowana definicja śmierci. Stwierdza ona, że śmierć pnia mózgu implikuje śmierć mózgu jako całości, choć nie oznacza, że w momencie stwierdzenia śmierci pnia martwe są również wszystkie komórki mózgu. Według tej definicji śmierć pnia mózgu jest niezbędnym i wystarczającym warunkiem do uznania osoby za zmarłą.

Gość annanika
dzięki za odpowiedź :) a jak ma się sprawa z tarotem? ostatnio słyszałam, że jest niebezpieczny, i zawsze zabiera coś w zamian za wróżbę... właśnie przymierzam się do pierwszej talii i jakoś mnie to powstrzymuje.

Gość annanika
i jeszcze jedno, czy w takim razie, odwrotnie, ktoś kto ma taki talent może się go pozbyc, zamknąc na pewne sprawy jeżeli stwierdzi, że nie są mile widziane?

Gość takaonaka
to w końcu w którym roku będzie koniec świata?? słyszałam, że kontynenty się poprzesuwały czy coś takiego, że pingwiny są w tropikach:)

Gość mistyczna nie siej propagandy
MOZESZ ISĆ ZARAZ DO SKASOWANIA