Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam na polu walki

Tylko ja nie mam jeszcze dziewczyny.

Polecane posty

Gość Sam na polu walki

Stało się. Wśród moich znajomych, kolegów, tylko ja nie mam dziewczyny. Kiedy dzisiaj zobaczyłem dziewczynę kolegi coś mnie złapało. Każdy z nich już kogoś ma, nielicząc jednego, który jest powszechnie uznawany za nieudacznego i wszyscy biorą na niego poprawkę. Kurde, już czuję się jak dziwak i presja na mnie jeszcze bardzij wzrosła. Już jakiś pragnę jakąś poznać, a teraz to się staje rzeczą wrecz honoru. Dzisiaj idę na imprezę i chcę kogoś poznać. Kurde, to jest dla mnie chwila prawdy :/

Gość Nadia*****
ile masz lat?

Gość Sam na polu walki
Pod koniec tego roku skończę już 21, ale narazie cieszę się tym, że mam jeszcze 20 :P

Gość Nadia*****
nierozumiem dlaczego tak ulegasz presji otoczenia??

Gość 19468 ffffff
To że inni mają to nie znaczy ze ty też musisz mieć,bądź inny.

Gość Sam na polu walki
Presja otoczenia to tylko dodatek. Ja ulegam swojej presji, bo naprawdę chcę mieć już kogoś, źle mi jest samemu.

Gość Sam na polu walki
Ale chcę w końcu znowu poczuć bliskośc kobiety, brakuje mi tego już od dawna.

Gość marktenn
tez tak miałem al po byciu z dziewczyna 2 misiace zrozumialem ze chce byc sam i tylko skrzywdziłem ta dziewczyne. nie szukaj nikogo na siłe

Gość Nadia*****
to nie dodatek.... nie wmawiaj sobie. Jesteś jeszcze jesteś młody i nie szukaj na siłe. Miłość sama przyjdzie. Nie rzucaj się na byle którą, chętną tylko po to żeby mieć się czym popisać przed kolegami.

Gość Sam na polu walki
Ja wiem to, wiem, że na siłę nie znajdę, ale to co mam robić? Muszę coś zrobić, bo przecież dziewczyna mnie nie poderwie ;) Ja już złapałem jakąś blokadę, chcę się odblokować i pokazać sobie, że też potrafię, że mogę mieć dziewczynę i chcę się tym cieszyć, bo tego mi brakuje. I to bardzo :(

Gość Nadia*****
ale nikt nie powiedział, że nie możesz jej mieć! Czekaj na tą wyjątkową. Pośpiech to zły doradca. Ochłoń!

Gość Sam na polu walki
Z każdym dniem czuję się coraz bardziej bezwartościowy i bez sensu, chcę mieć już kogoś. Ale jak o tym pomyślę to zaczynam się stresować :P