Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinkiet góra

jak wygladałyscie bedac nastolatkami?

Polecane posty

Gość kinkiet góra

ja jak chłopak - wpływ mojego brata, który był moim autorytetem i jego kolegów...a dzis jestem stylistka:P

Gość Ulala189
większość to tutaj mohery więc nosiły barchany po babce do kostek, golfy w 30 stopniowy upał, a na twarzy maskę i w razie czego nie wychodziły z domu żeby ludzie nie uciekali... :D

Gość ja miałam parę kilo więcej
niż dziś (a jestem po ciązy!! i mam 29 lat); włosy niefarbowane a jak juz fabowałam później, to mahoń/tycjan - dziś ciemna czekolada, sliwkowa czerń... miałam wtedy lepszą cerę :( popsuła mi się na studiach i tak zostało, tłusta świeci się, okropne :( byłsam zakompleksiona na maksa - teraz nie :):)

Gość a ja wybite zeby

Gość Ulala189
i tak jest do dzisiaj tylko tutaj będą pisać, że wypiękniały, bo im żal d**ę ściska :D

Gość annanika
miałam cięzką depresję i chowałam się pod mega wielkimi swetrami, które jeszcze dodatkowo rozciągałam, do tego najczęsciej szwedy, musiałam wyglądac kuriozalnie bo jestem raczej drobna ,więc tonęłam w tych ciuchach. makijażu nie chciało mi się robic, to samo z jakims specjalnym układaniem włosów. ale teraz sobie nadrabiam, bo wyładniałam, deprecha poszła precz i z przyjemnością mogę stwierdzic, że całkiem ładna jestem.

Gość kryska na matyska
ja w wieku 16 lat wygladalam na 13 lat, bylam przerazliwie chuda, nosilam wielkie okulary, wlosy splecione w warkocz i ubierlalam sie w luzne meskie koszule. Wygladalam jak ostatnia bieda ale najlepsze jest to ,ze wcale nie zdawala sobie z tego sprawy....

Gość kryska na matyska
a w dodatku przy tym samym wzroscie co dzisiaj wazylam o 18 kg mniej a dzisiaj uchodze za szczupla usobe....

Gość ja bylam bardzo fajna
177cm, 58 kg wagi, dlugie blod (farbowane) wlosy, super cera, dlugie nogi...dorabialam sobie w liceaum jako modelka. Teraz mam 29, prawie 30 lat, jestem 5 miesiecy w ciazy i jak na swoje lata i stan blogoslowiony tez trzymam sie niezle, ale to juz nie to samo, co kiedys... :) Caly czas mam dlugie blod wlosy (tylko nie taki jasny, jak w liceum - taka byla moda wtedy :), a ciemniejszy blondzik mam teraz), kg mi przybylo i jeszcze przybedzie, choc mam nadzieje, ze po ciazy choc w wiekszosc sie ich pozbede...ale nie jest zle:) Narazie jestem zadowolona :)

Gość zawsze chudzinkaaaa
Zawsze płakałam,że jestem taka wysokaaa! A dzisiaj jestem z tego powodu szczęśliwa i nie uważam,że 170cm to dużo:) Chudzina do tej pory,więc to się nie zmieniło! Jak oglądam zdjęcia z mojej młodości to czasami mam żal do rodziców,że mnie ubierali w takie ciuchy,że aż płakać się chcę! Hehehe. Wtedy taka moda pewnie była! Byłam blondynką,powoli włosy mi ciemniały. Teraz farbuję włosy na czarno. Więc jestem brunetką:) Nie mawlowałam się,teraz makijaż musi być! Dbam o to,aby fajnie się ubierać. Wtedy to był raczej wpływ rodziców! :)

Gość trtr
Prawie się nie zmieniłam, poza tym że się zestarzałam. Jakoś tak... nie umiem się koncentrować na swojej powierzchowności. A że nie zmieniłam też gabarytów (nawet ważę tyle samo co kiedyś, włosy mam tej samej długości), to i innych zmian nie ma.

Gość backy
z jakimi kolorami laczyc bez?

Zalezy w jakim wieku, tak do 15-16 roku zycia to wygladalam jak dziecko (tzytzki mi zaczely rosnac dopiero w pierwszej klasie LO, a okres dostalam pod koniec 1 kl LO), jak juz mi te tzytzki troche urosly to lepiej sie poczulam i zaczelam nosic obcisle ubrania, mialam dlugie blond wlosy i powodzenie. Ale potem znowu zaczelam tyc (nie jakos bardzo, ale wtedy myslalam, ze jestem bardzo gruba) i chowac sie w grubych swetrach, na dodatek zaczelam nosic okulary i robic przemadrzale miny (byla moda u mnie w LO na bycie \"inteligentnym\" :D )

Gość cytrynkowa lemonka
Kiedyś- za krótkie spodnie, chuda, krótkie włosy, zakompleksiona, bardzo wstydliwa Dziś: wysoka, szczupła, długie, czarne włosy, makijaż, fajne ciuszki :) usta mi urosły- serio, rysy troszkę się zmieniły, ale na plus... Kiedyś chłopcy mnie wyśmiewali, wyzywali... a dziś Ci sami prawią mi komplementy, chcą się umwawiać :] paranoja....

Gość ja jestem nastolatką
i miałam kilka metamorfoz :D:D:D miałam już blond włosy, czarne, teraz mam brązowe i zapuszczam swoje :P szczupła, ładna .. ale.. miewam depresje :D mimo wszystko zawsze byłam dojrzała jak na swój wiek i zawsze wyglądałam conajmniej 3 lata starzej :P