Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sreberek028

jestem dziwna-chyba?!!!

Polecane posty

Gość sreberek028

dziewczyny,ktora mi cos powie sensowenego!!!bo ja mam pretensje do mojego faceta ze był z kims przede mna, mimo ze wtedy mnie nie znał. jak mam to puscic w niepamiec?przeciez to bylo kiedys, teraz jestem ja i oddaje mi sie bez reszty!!! o co mi chodzi?!!meczy mnie ta mysl!!!

do psychologa trzeba sie udac, masz za duzo kompleksow po prostu...

Gość sreberek028
a inne wytłumaczenie!! dziewczyny jak sobie dac na luz?baaaardzo bym chciala!!!

Gość sreberek028
ok, z checia sobie zapale i co mam sobie w trakcie tego wkrecic, badz pomyslec?

zeby dac sobie na luz to trzeba zmienic caly sposob myslenia, pytanie jest tylko, dlaczego tego jeszcze nie zrobilas...bo powod jest taki, jak napisalam juz wyzej

wiesz co ja mialam podobnie... gdy moj były powiedzial mi ze mial przedemna 6 dziewczyn (chłopak 24 lata) to zaczelam sie go poprostu brzydzic, nie moglam byc z nim, moj stosunek do niego sie baaaaaardzo zmienil:O rzuciłam go nie chciałam stracic dziewictwa z facetem dla którego bede kolejna:O

Gość sreberek028
moj spał z trzema, a poznalam go jak mial prawie 26 lat.nie wiem czy duzo czy malo, ale czasami mam jak Ty-gdzies pod tym wielkim uczuciem i milosciaczai sie dziwne uczucie,ze on nie byl tylko moj. gdybym go nie kochala to bym odeszla, po co mam meczyc siebie i jego,ale kocham!!!i tu jest problem

może ja też jestem dziwna, ale to jest dla mnie ważne naprawdę, tak jak większośc facetów nie chce dziewczyn które mają ju na swoim koncie kilku partnerów, tak samo dla mnie...ja nie chce faceta który robi to tylko gdy ma okazje:O

Daj spokój, jasne że nie odchodz;) jesli go kochasz to jest naprawde nie wielki problem, ja odeszlam bo mogłam tego zaakceptowac, juz chyba wolałabym nie wiedziec:O nie chcialam zeby to akurat on był moim piewrszym i tyle:) i nie żałuję:)

Gość bunnytaks
to go zdradz, moze wtedy Ci przejdzie!!!! bedziesz miala taka swaidomosc,ze nie tylko On cie dotykał. przekonaj sie!jezeli w tym sens tkwi,pomoze-znam rzecz!!