sayuri2021 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 Czy sa jakies dziewczyny stosujace yasmin, ja sie po nich czujecie? ja osobiscie powiem, ze bardzo dobrze jak narazie toleruje tabletki, ale mam czasami dzien smutku, taki ze lzy z byle powodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Kwiecień 2, 2009 Ja biorę Yasmin od 7 m-cy i bardzo często mam takie dni \"bez kija nie podchodź\", ciągle łapię doła. Nie wiem czy to przez tabletki, ale tak włanie mam. Ogólnie nie narzekam. Na początku miałam mdłości i chwilowe pogorszenie cery, ale to minęło. Przeszkadza mi trochę ich cena, ale coś za coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayuri2021 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 to prawda cena wysoka ja place okolo 45 zł, mi swietnie poprawily cere, a mialam znia duze glopoty, taki dni to ja nie mam jest to raczej jeden dzien taki placzliwy. Ni i nie przytylam, itp. wiec nie jest taz zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja biore yaz. chyba maja podobny skład? i tez czasami wydaje mi sie ze nie jestem soba bo np nagle placze albo mam jakas depresje a potem nagle ok. czuje sie jakbym miala menopauze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadia***** Napisano Kwiecień 3, 2009 łyakam jasmin i też czuję sie dobrze. Dni płaczliwe też mam ale najczęściej przed miesiączką. Mam pytanko: czy antybiotyki osłabiają działanie pigsów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alina111 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja przestalam wlasnie juz brac yasmin -bo nie czulam sie zbyt dobrze,tzn .libido 0%, tez mialam zmiennosc nastrojów,i zaczelam przybierac na wadze a ja mam chopla na punkcie zgrabnej sylwetki ,umówilam sie na wtorek do lekarza i zdecyduje sie chyba na Nuvaring -podobno to manajmniej hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach