Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by the monitor

skoro tyle tematów o modzie, to bedzie jeszcze jeden - w czym szukacie inspiracj

Polecane posty

Gość by the monitor

:P dziewczyny, czym sie inspirujecie przy kupnie ciuchów - tym co jest akurat modne, tym co jest akurat oryginalne, przynaleznoscia do jakiejs subkultury (np. metalowce itp), autorytetami (doda, barbie itp:P) czy moze jeszcze czyms innym? Ja przede wszystkim: - styl hippie (np. sandały, szeroka, kwiecista spodnica własnie w tym stylu, bluzka o jednolitym kolorze - zeby nie było zbyt pstrokato - bizuteria w postaci rzemyków, łańcuszków z symbolami itp) - klasyczna, dziewczeca elegancja (np ciekawe, rozkloszowane spódnice z przewiewnego materiału; bluzki z bufiastymi rekawami, obcasy itp,) - grunge, beverly hills 90210, teledyski aerosmith z alicia silverstone:P - akcenty etniczne i róznokulturowe (uwielbiam sklapy indyjskie itp) - lata 50 i 60

Gość dirty girls get clean
grunge, beverly hills 90210, teledyski aerosmith z alicia silverstone tym to ja tez:) rockowy styl mi sie podoba i luzacki trampki dżwiny jakas koszula w krate lub nie czasem tunika baleriny rzemyki itp lubie wygodnie i luzno a nie jakaos tam za bardzo elegancko, nie czuje sie w tym a sandaly to nie dla mnie:)

Gość Pan Głodomir
Ja pierdole.. to jest dyskusja OGÓLNA .. istnieje taka specjalna: MODA (i coś tam jeszcze)!!! Więc zabieraj stąd dupę ze swoimi inspiracjami!!!! Bo cię przetrzaśniem!!!