Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdzie w POlsce

Właśnie się dowiedziałam, że mój kuzyn jest gejem

Polecane posty

Gość nigdzie w POlsce

Nie mam z nim bliskiego kontaktu, no ale to bliska rodzina. Moi rodzice, ciotki, wujkowei są w szoku, panuje w rodzinie teraz jedno wielkie OOOOOOOO!!!!! i wybałuszone oczy! a mi to lotto w zasadzie, chociaż jakoś dziwnie się czuję. Nie mam absolutnie nic do gejów, niech sobie są, dopóki nikt mi się w życie nie wpieprza i ja tego nie robię! ALe jak wytłumaczyć np. rodzicom, żeby dali sobie spokój z zajmowaniem sie tym, myśleniem itp. Dodam,,ze kuzyn narobił ciotce jakiś długów i wyjechał za granicę a teraz ponoć siedzi w budapeszcie z jakimiś facetami :-O

Gość buru buru
plotkara!

Gość nigdzie w POlsce
spieprzak chamie!

Gość buru buru
hahahahahahahahaha

Gość buru buru
nienawidze takich plotkar które w dodatku wpieprzaja sie w zycie innych!!!!!!!!!!!!!

Gość nigdzie w POlsce
ale z ciebie burak!:-D przyjechała ciotka i nam wszystko powiedziała a ty pierdolisz że to ja się wtrącam :-O z tobą już nie gadam, więc możesz spokojnie opuścić ten topik :-O :-D

Ale po co chcesz cokolwiek tlumaczyc rodzicom? Oni sa starej daty, maja swoje pojecie o swiecie i swoje przekonania. Niech tak zostanie.

Gość nigdzie w POlsce
no niby tak, ale oni gadają o tym od południa :-O rodzice nie potrafią zrozumieć i ciągle się tym zajmują. Jak mówię dajcie sobie spokój, niech robi i żyje jak chce to mówią: no tak, ale jak on moze.........itp. itd. i tym samym ciągle o tym gadają i myślą Jak mówię, ze dla mnie to żadna sensacja, no mama pyta, czy juz wcześniej wiedziałam o tym :-O

Gość bestZiomekEver
stuknieta jestes