Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangloooooolia

spotykał sie z nia jakis czas i im nie wyszlo, a ja?

Polecane posty

Gość mangloooooolia

powiedzial, ze spotykal sie z kim jakis czas, ale on nic do niej nie czul wiec zakonczyl to spotykanie (ona sie w nim zakochala) a teraz ja sie boje, ze mnie spotka to samo :(

Gość doooooooobre
nie panikuj na zapas

Gość mangloooooolia
łatwo sie mowi :O nie umiem przestac o tym myslec..

Gość mangloooooolia
:(

Gość no to się bój

Gość to pewne ze tak bedzie
ty tez sie mu znudzisz. to taki typ. smutne ale prawdziwe.

Gość mangloooooolia
koniczyna, haha! :) dobre chyba sie juz za duzo razy przejechalam... i boje sie angazowac :(

Gość ale o co wam chodziii
przecież to normalne że się z kimś spotyka i nie zawsze wychodzi..gdyby mu wyszlo z tą dziewczyną, to by teraz nie spotykał się z Tobą, więc o co Ci chodzi?

Gość mangloooooolia
ze po co spotykal sie z nią skoro nie poczuł nic na pierwszym spotkaniu? boje sie, ze ze mna sie tez tak pospotyka, a potem dojdzie do wniosku, ze to nie to :O a ja juz zdaze sie zaangazowac :( ? ?

to po pierwszym spotkaniu trzeba się deklarować? przecież to naturalne, że ludzie muszą się poznać...może coś mu w niej przeszkadzało i zakonczył to, proste!

Gość mangloooooolia
chyba zbyt panicznie boje sie ewentualnego odrzucenia :( wiem, ze gdybym mu nie pasowala to by nie spotkal sie ze mna, nie pisal itp. ale kurcze.. cos mnie ubodło w sercu, gdy mi to powiedzial :(

ale co Cię niby ubodło?! jesteś przewrażliwiona...zgodnie z Twoją logiką, nie warto się spotykać z kimś kto kiedykolwiek kogoś odrzucił..no pomyśl trochę...

Gość i co sie staloooo
nie przesadzaj. ja gdy zaczęłam sie spotykać z jednym facetem też nie byłam pewna co czuje i szybko zerwałam, gdy odkryłam ze to nie to. Potem spotkałam z facetem z którym jestem do dziś. Też nie byłam pewna na początku, dużo nas różniło w sumie, ale zaryzykowałam i się zakochałam... Nie rozumiem cie. gdyby to było "to". to facet by nie zerwał z nią tylko by z nią był a nie z tobą. a poza tym mógłby nie zrywać gdyby chciał tylko seksu...

Gość mangloooooolia
ale oni sie spotykali tylko :O i nie byli RAZEM glupie mam podejscie no ale kurcze...boje sie w tym momencie angazowac, wiem, ze to chore i malo mądre, ale co mam zrobić skoro ten strach jest silniejszy ode mnie.. nie chce mu mowic o tym poki co bo za krotko sie znamy :( podobnie jak wy - wielu mowi, ze pewnie postawil z tamtą sprawe jasno skoro poznał mnie.. ale ja juz nic nie wiem

Gość i co sie staloooo
kto nie ryzykuje ten nic nie ma 🖐️ oto cała filozofia szczescia :p

Gość mangloooooolia
no niby tak.. ale kurcze :P ! jak to rozegrac by wybadać sytuacje :P z drugiej strony na sile go w sobie nie rozkocham :(

nie pokazuj ze Ci na nim zalezy. zaaangazuj sie jak bedziesz miala odzew z drugiej strony. ja po dlugoletnim zwiazku i 2 lata bycia samej poznalam kolesia, ktory na 2 spotkaniu powiedzial, ze zdrada to nic wielkiego, i ze od paru lat spotyka sie z laskami w wiadomym celu... wiesz jak sie przerazilam? ja mam calkowicie inne podejscie do tych spraw. Pomimo obaw stwierdzilam, ze sprobuje. i bylo warto:)

Gość mangloooooolia
nie, nie :) on nie z tych...mysle, ze juz dobrym sygnalem bylo to, ze postawil sprawe jasno tej dziewczynie i nie gra na dwa fronty, jak się to mówi.. czy mu zalezy.. hmm odzywa sie, pisze :) raz ja raz on ;) ale wiem, ze on do ludzi podchodzi z dystansem... wiec moze dlatego sie tak martwie ;)

Gość mangloooooolia
;) ?