Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam ja was teraz

kto dzisiaj

Polecane posty

Gość pytam ja was teraz

kto dzisiaj zostaje w domu, nie pali żadnych świeczek za jakiegoś papieża ręka do góry ja :classic_cool:

Gość pytam ja was teraz
no to piąteczka, brawo dla Ciebie :)

Gość ja uprawiam radosny sex

Gość pytam ja was teraz
cieszy mnie to, że nie wszyscy w tym kraju są ogłupieni i otumanieni :)

Gość pytam ja was teraz
brawo dla ciebie śliwko w kompocie, naucz się najpierw czytac zanim znowu wypowiesz się na forum. rób sobie co tylko chcesz, to nie moja sprawa. ja nie pytałam się o to, kto idzie tylko kto NIE idzie. no ale co ślepemu po oczach...

Gość pytam ja was teraz
nie muszę. to już opanowałam.

Gość pytam ja was teraz
kahori karamorita: mądrzy ludzie żyja w brudzie :D

Gość dzadzudzi
ja zamierzam obejrzec cos w tv i/lub poczytac ksiazeczke. nigdzie sie nie wybieram i swieczek tez nie bede palic :P

też nie pale swieczek,w kościele nie byłam,nie jestem mega praktykującą katoliczka ale uważam że mówiąc \"za jakiegoś papieża \"lepiej nic nie mówić:o

Gość pytam ja was teraz
mam nadzieję, że wybór nie padnie na "świadectwo"? :D kahori: ja, ja zapalę! :D mogę z tej okazji nawet wyjsc na ulice i ułozyc ze świeczek jakiś fajny wzorek albo napis, jak chcesz :D

Gość pytam ja was teraz
śliwko, wiem że każdy ma poglądy i każdy ma do tego prawo. ani cię nie skrytykowalam ani też nigdzie nie napisałam nic na temat mojego wyznania, więc nie wiem, czemu przyszlo ci do głowy, że możesz mnie nazywac bezboznica. chodzi mi tylko o to, że moje pytanie dotyczy tylko tych, którzy nie celebrują dzisiaj wieczorem niczego. ci, którzy chcą sobie isc odprawiac modły, to ich prywatna sprawa, niech robią co chcą, ale ich o zdanie w tym temacie nie prosiłam... agawa1997: o co ci chodzi?

Gość
pale swieczke, ale zeby zabic zapach czegos na mole, co sobie zainstalowalam dzisiaj... a za papieza mszy zalobnej odprawiac nie zamierzam jeszcze brakuje figurki jego w kazdym domu i codziennych poklonow...

pytam , ach dzieki dzieki:classic_cool:; sliwka jak nie zauwazylas ona nikoo nie krytykuje tylko szuka chetnych do picia, aty jak ni masz zkim pic to ci zostaje wino w kosciele:( wogole dzis leci Smoking w Jacie Chanem:classic_cool:

Gość dzadzudzi
taaaa... obejrze swiadectwo albo poczytam se modlitewnik:P w miedzyczasie w tle poleci radio M, bede sluchac mszy i modlic sie razem z wspolwiernymi z calej polski :P a tak powaznie to chyba posiedze na kafe, skoro w tv nic nie ma :P

Gość pytam ja was teraz
bazienka: lepiej kadzidełko zapalic, szybciej zmienisz zapach ;) i weź nawet nie wspominaj o tych figurkach i pokłonach, bo jeszcze się doprosisz :P kahori: smoking widziałam już z 1000 razy, ale chętnie obejrzę dzisiaj raz jeszcze :D a przy oglądaniu chętnie bym sobie wypiła jakiegoś winiacza... :D

Gość pytam ja was teraz
dzadzudzi: hahahahah a jak masz gdzieś w domu kasztany i żołędzie, to zrób sobie z nich ludziki i odegraj inscenizację szopki bożonarodzeniowej :D

Gość
o popatrz, czas poszukac smierdzidelek... no to czeka nas dziewczynki mily wieczor;p

Gość pytam ja was teraz
bazienka, zainspirowałaś mnie. gdzieś miałam świeczki konwaliowe, chyba je sobie zapalę, żeby jeszcze bardziej poczuc wiosnę :D

Gość
my pleasure:) ja mam zielona haerbate, znalazlam jeszcze arbuzopwe kadzidelka :)

Gość pytam ja was teraz
arbuzowe? to muszą cudnie pachniec :) muszę sobie takich koniecznie poszukac :D