Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gieeeeeeeeeeesia

CO ROBIC??POMOZCIE MI TO WAZNE

Polecane posty

Gość gieeeeeeeeeeesia

Posluchajcie...Moj znajomy ma do sprzedania 3 gry...Za laczna sume 150 zl,gdzie normalnie placilabym za nie 300 zl!Dowiedzialam sie,ze ma te gry od swojego kolegi,ktory je ukradl w sklepie!Bo potrzebuje kasy!I chce je sprzedac za 150 zl.Przydalyby mi sie te gry,chorowalam na nie,a poza tym sa tanie.Jak myslicie...Kupic je?Czy nie,skoro sa z nielegalnego zrodla?No ale z drugiej strony,jesli nie ja,to pewnie ktos inny je kupi.

Ja tam bym raczej nie kupiła - ot taka jestem. Ale większość osób pewnie by to zrobiła.

Gość gieeeeeeeeeeesia
No wlasnie ja sie nad tym zastanawiam ,bo jakis wewnetrzny glos mi nie pozwala ;/Ale z drugiej strony mysle sobie,ze to nie ja ukradlam,sam to zrobil,a ze chce sprzedac...Kurcze no :(

Gość i dlatego kolejny raz
zakładasz ten sam temat? AŻ TAK cię do tych gier ciągnie że szukasz tu usprawiedliwienia typu "to pewnie ktos inny je kupi." :O

Gość skoro kradzione
to po IP dojdą kto w nie gra i masz przerabane :)

Gość
eeee tam nie spisuja nru seryjnego gry w kazdym sklepie;p zreszta zawsze mozez mowic, ze nie wiedzialas;p kolega i jego zlodziejstwo to jego sprawa, gorzej jakby ukradl na twoje zamowienie i tak ktos je przeciez kupi... postepuj zgodnie ze swoim sumieniem... zawsze mozna poczekac troche i wtedy beda tansze ;p

Gość
a po ip jakims cudownym (nie wiem jakim) sposobem mogli by dojsc gdybys grala przez neta, jesli na singlu w domu to w zyciu nie dojda... chyba ze ktos przylapie kolege ;p

Gość zepp overture
nigdy w życiu nie kupiłabym kradzionych gier.

Gość spiratuj sobie