Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

"Prawiczek - a co złego jest w białych koszulach i żakiecikach? A obcasy akurat lubią praktycznie wszyscy faceci, więc chyba jesteś jakimś dziwolągiem... Wolisz kobiety w stylu babochłop? A może białe kozaki, różowe ciuszki, solarium i kilometrowe tipsy?" Co złego? Nic złego, po prostu dla mnie to aseksualne i nawet na taką kobiete nie spojrzę. 🖐️ Nie interesuję mnie czy obcasy się podobają wszystkim, najwyraźniej nie jestem wszyscy. :classic_cool:🖐️ A to babochłopami są wszystkie poza tymi chodzącymi na obcasach w żakiecikach? :D🖐️ Ja lubie typ sportowy, ewenutalnie zwykłe jeansy i obcisła buzka(rzezc jasna w lecie :D). :classic_cool:🖐️ Podobają mi się również specyficzne ubiory subkulturowe. 🖐️ Różowe ciuszki tez mi się podobają, podobnie jak solara i typsy pod warunkiem, ze taka kobieta jest atrakcyjna. Styl jest nieistotny byle nie elegantka. :classic_cool:🖐️

"prawiczek z wiara jestes beznadziejny zostaniesz nim do końca dni........ pewnei sam wygladasz jak kupa a wymagania masz takie" Boli Cię, że nie miescisz się w wymaganiach prawiczka, który do końca dni zostanie sam i wygląda jak kupa? :D🖐️ Przegrałaś. :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaaa25
heheh to poleciałeś ;p

Gość MARTIIN
ale co wy chcecie od tego prawiczka?? on tylko odpowiedział na zadane pytanie. Co mamy pisać że lubimy tłuste lochy?? no sorry było pytanie, i jest odpowiedź.

Spora już nadwaga Przypalanie się w solarium Głupota Brak własnych zainteresowań Wymaganie od innych czegoś, czego sama nie ma, nie umie, nie robi, itd. :D

Gość Maniulaa
Prawiczek z wiarą, ale Ty masz wymagania;p dobrze, że wiary nie brak;) hah mam kilka z tych cech które wymieniłeś;p tak z ciekawości ile masz wzrostu?

Kolczyki faktycznie sa fatalne. Najgorsze są te w uszach, które tak je obciążają, że skóra zaczyna mocno zwisać. :o🖐️ Do tego te fatalne kolorowe w języku, obrzydzenia mozna dostać. :o🖐️

Gość anulllkaaaa25
O Jarku wyrabiasz się. Już nie przeszkadza Ci cellulit? szok ;p

Oj, Szczera, mylisz się, Wiara jest bardzo przystojny. :D Away - nabawiłam się kompleksów przez Ciebie Prawiczku z Wiarą.

Gość MARTIIN
anulllkaaaa25 a ty co masz cellulit?

Gość Maniulaa
Prawiczek z wiarą, ale Ty masz wymagania;p dobrze, że wiary nie brak;) hah mam kilka z tych cech które wymieniłeś;p tak z ciekawości ile masz wzrostu? Hah Martiin, ale Ty musisz być idealny żeby mieć takie wymagania;p

Gość Maniulaa
Prawiczek z wiarą, ale Ty masz wymagania;p dobrze, że wiary nie brak;) hah mam kilka z tych cech które wymieniłeś;p tak z ciekawości ile masz wzrostu? Hah Martiin, ale Ty musisz być idealny żeby mieć takie wymagania;p

"Away - nabawiłam się kompleksów przez Ciebie Prawiczku z Wiarą. " Czyżbyś posiadała, którąś z tych cech? :P:classic_cool:🖐️ Jarek :classic_cool:🖐️, wyjątkowo mało pasztetów się obruszyło, sa postępy. :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaaa25
Ej, tak się nie da. Cellulit nie zawsze jest wynikiem otyłosci, ale głownie tu się rozchodzi o gospodarkę hormonalną, ale co ja Ci będę tłuamczyła. Widziłeś Kurkovą? Szczupła modelka, z nogami do nieba i cellulitem. Ale brałbyś ją.

Nienawidzę kolczyków na twarzy... W brwi, języku, nosie gdziekolwiek indziej poza uszami i pępkiem odpada. To wygląda wulgarnie i tandetnie.

Gość hdhof
Prawiczek z wiarą - a jak wygląda dla Ciebie styl sportowy? Zawsze adidasy lub trampki, dzinsy, bluzy i zwykłe t-shirty?

Gość anulllkaaaa25
mam, ale to nie jest mój kompleks - nie wstydzę sie tego, bo to nie jest wynik mojego zaniedbiania. Jestem szczupłą kobietą z problemami hormonalnymi. Zdarza się.

Gość hdhof
Taki styl jak opisalam wyżej lubisz najbardziej?

Nie jestem megaszczupła, jestem w sam raz. Nie mam małego tyłka, z resztą się chyba mieszczę w normie. :D

Gość koniokrattt
hej Jarek,

Gość anulllkaaa25
Tropicana - spoko babka jesteś ;)

Królowa, dla mnie to wygląda tandetnie, jeśli laska ma 50 kolczyków na twarzy, a znam takie i wyglądają okropnie... To moje zdanie.

" Taki styl jak opisalam wyżej lubisz najbardziej?" taki styl może być jak najbardziej. :classic_cool:🖐️ " Nie jestem megaszczupła, jestem w sam raz. Nie mam małego tyłka, z resztą się chyba mieszczę w normie. " A duży masz? :D🖐️ Pisałas, że nie masz nadwagi. :P🖐️