Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaa1985

Bhcg-wykazał że jestemw ciąży, ale czy są to normalne objawy na początku ciąży

Polecane posty

Gość majkaaa1985

witam :) wczoraj robilam test Bhcg i wyszło że jestemw ciazy :) ciesze sie jak szalona... czyli jestem już 2 tyg w ciąży. Tylko zastanawiam się czy ze mną jest wszystko ok. Ponieważ, mam starszny ból jajników ( nie cały czas tylko mnie pobolewają czasami ) brzuch boli i tam na dole czuję ;jak by coś rwało . Też miałyście tak na samym początku ciązy ? A co z śluzem, żółtawy czy biał, leppki czy gęsty,a może brak ? ja mam taki żółtawy

Gość majkaaa1985
dziewczyny jesteście ? tyle czytałam na ten temat , i zazwyczaj spotykałam się z tego typu faktami, że pierwsze objawy po miesiący a tu u mnie po 2 tyg. czy to nie za wcześnie ?

nie za wcześnie. ja w obu ciążach na początku czułam się, jak przed okresem. Wtedy nie wiedziałam nawet, że jestem w ciąży - więc też wcześnie. do tego bolały mnie piersi i non stop siku latałam. a ile dni od stosunku robiłaś betę i ile Ci wyszło? pytam, bo ja robiłam 16 dni po i wyszło 1,71

Gość gabcia32
Hej, kiedy najwcześniej po stosnku można wykonac badanie betaHCG, które już coś wykaże. ja zaczęłam magiczny czas oczekiwania, bo jestem kilka dni po potencjalnej możliwości zapłodnienia, okres wypada 14.04. Czy jesli zrobiłabym badanie na betę z krwi ok 10.04. cos by wyszło? Czy to za wczesnie. Prosze Was o odpowiedxź

Gość gabcia32
majkaaa - a po jakim czasie od potencjalnego zapłodnienia robiłas tę betę? Czy to w okolicach terminu @ czy wczesniej? Jaki miałas wynik, jeśli mozna zapytać?

Gość u mnie było tak
18 dni po owulacji beta mi wyszła 1500 :)

Gość u mnie było tak
nie warto robić przed terminem spodziewanej miesiączki, bo jak ci wyjdzie, że jesteś w ciąży, a dostaniesz okres to złości i żalu nie będzie końca.

Gość gabcia32
Chyba masz rację. Choc będzie ciężko - zaczekam. Mam nadzieję, że dostanę od zajączka po świętach dwie upragnione kreseczki...