Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 Bo to może być przez to:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu masz Napisano Kwiecień 2, 2009 mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Kwiecień 2, 2009 taaaa napewno :) a zeżarło ci tez ubranie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 Nie .Ale nie jestem zadowolony:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Kwiecień 2, 2009 nie lubisz słońca???? to straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem z Raju 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 Trzeba bylo zamiast na leżaku w pracy siedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 Ale to nie było na leżaku:P.Gdyby na leżaku to by nie było aż tak źle:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem z Raju 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 a jak to się stało? próbowałeś dziurę ozonową załatać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach