Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firaneczka

SłowoKOCHAM-czemu faceci tak rzadko to mówią?

Polecane posty

Gość firaneczka

Gość ghb bvnh
którzy faceci ? moj maz mowi mi to jakies 5-6 razy dziennie

Gość firaneczka
wiesz,że cie kocha,chce być przy tobie, czujesz to .ale on tak rzadko to mówi(no, chyba,że jest po piwku:-) ).wypowiedzcie się kochani panowie, czemu tak trudno to słowo przechodzi wam przez gardło choć naprawdę kochacie:-)

Gość firaneczka
dobrze ci:-)

Gość nie zgodzę się
mój mężczyzna nie ma problemu z wypowiadaniem tego slowa. to chyba ja mam większe opory (choć bardzo mocno Go kocham). I w jego przypadku to nie są tylko słowa, jeszcze nikt mi nigdy tak mocno nie okazywał miłości.

Gość zimbera
Nie kumam - masz absolutną rację. A wy dziewczyny uwierzcie w męski punkt widzenia, bo taka jest prawda.

to prawda. moj facet przysyla mi ludziki z serduszkiem albo same serduszka w tel.kom. i okazuje czynami ale zeby wypowiedzial to slowo ot tak sobie, to nie. raz niemal wymusilam to wygladalo to bardzo nienaturalnie. a gdy mu to wypomnialam to sie zastrzegal ze jestem w bledzie. no, panowie czemu sie nie odzywacie?

Gość rewwaf
Co to znaczy rzadko ?? . Mojej jeszcze tego nie powiedzialem / ona mi tez nie bo to za wczesnie ;) ale dla niej jak 3 razy dziennie powiem ze mi bardzo zalezy , ze ja bardzo lubie itd to malo , 5 tez malo 10 nic sie nie odezwie ;) ale mowil bym 3000 dziennie i tez by moglo byc , tylko sie zastanawiam po co .... tyle razy to mozna chciec slyszec :) a i odrazu mowie ze na moje pytanie czy tego nie widac po moim zachowaniu to mowi ze widac i to bardzo :) ale czyny to malo ona chce slyszec ale po co tyle razy dziennie ??

Gość firaneczka
bo to miłe i upewnia kobietę o uczuciu (ale może faktycznie trochę głupie).

Gość firaneczka
my jesteśmy razem 3 lata, ja mu mówię, kocham, kocham a on-dziękuję- :-)też mógłby to powiedzieć, a nie raz na 2 miesiące. no , ale jak piwko wypije to wtedy nadrabia-)

Ja ukochanej mówiłem to słowo stanowczo za dużo.... i znudzio się jej to

Nie kumam ma dużo racji :) Ale od czasu ,do czasu (oprócz czynów )chciałybyśmy te słowa usłyszeć :)

Gość nikea
mój mi mówi codziennie :)

Każdy facet od czasu do czasu takie słowo wypowie jeżeli oczywiście będzie to czół. Nie chcecie chyba, żeby on szastał tym słowem na prawo i lewo? Dla mnie przynajmniej to słowo ma duże znaczenie i wolę je wypowiadać naprawdę okazyjnie, a częściej okazywać swoje uczucia w bardziej namacalny sposób. Częste używanie tego słowa doprowadza do tego, że ono po prostu traci na znaczeniu.

Vampire ---------bo we wszystkim wskazany jest umiar ;) Pozdrawiam :)

hehehehhehehehe dokładnie , chciałbym znaleźć dziewczynę której dużo ilośc uczucia słowno-czynowego nie będzie przeszkadzac, zawsze darzę ogromem uczuc tylko tą osobę którą bardzo kocham;) chciałbym aby myślała tak że słowo "kocham" chociaz znudzone i powtarzane ma wielkie znaczenie, bo słyszy to tylko ona jedna, i że nawet jak jest nudne to nadal jest szczere i nesie te same zobowiązania co wypowiedzane za pierwszym razem...

Na pewno taką znajdziesz :) Tylko nic na siłę ;) Powodzenia i miłego dnia

SłowoKOCHAM-czemu faceci tak rzadko to mówią bo w duzych dawkach to słowo sprawia mdłosci :P

ojjj malenka.. a po co powtarzac wkolo" kocham" heheh wazniejsze od tego jest to, zebys sie czula kochana ...

Bezedury--------moim zdaniem płeć tu nie ma znaczenia .Jest wielu mężczyzn ( nie generalizuję ) , którzy traktują je instrumentalnie .Ma być ono przepustką do osiągnięcia celu -powiedzmy ;) seksualnego :) Jestem kobietą i słowa- "przyjaźń " i "kocham " wypowiadam z ogromną odpowiedzialnością .🌻

ja słowo kocham mimo ze używałem go duuuuuuzo ale tylko dla tej jednej też byłem za nie odpowiedzialny, tylko ze brakowało doświadczenia mi w odpowiedzialności:P

Gość 23latek
Ja tak mówiłem słowo "Kocham" tej jedynej, że aż... uciekła. Życie :] :/

Chłopaki -----ot , życie :) Nikt nam nie zagwarantuje ,że te słowa zatrzymają kogoś na zawsze .Ale i tak uważam ,że warto je ( z umiarem i rozsądkiem ) mówić ;)