Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołekVS

WIECIE ZE BEDZIEMY MIECPOLSKIEGO ANIOLKA VICTORIA SEKRET?

Polecane posty

Gość Anq
Dosc ładne ciało, choć nogi takie sobie, krótkie łydki i szerokie uda...ale ta twarz....nie podoba mi sie. Taka ordynarna...

Gość prima aprilis juz sie skonczyl

Abstrahując od tej pani i wszystkiego co jej dotyczy - pierwszy aniołek? A Magdalena Wróbel?

Gość chyba mozliwe
czytalam o tym na jakims portalu

Gość poczatkujaca angielka
o polskich modelkach nie wie sie niccccccccccccccccc dlatego to mila niespodzianka

Gość ładniejsza od Gisele
ja tam uwazam ze jest ladniejsza od Gisele a wy?? gisele szpetna meskie rysy,długa szkapa

jak wielkim trzeba być ignorantem żeby nie wiedzieć co to VS? :O a jeśli ona, z tym wiejskim ryjem będzie aniołkiem VS, to czas umierać :D🖐️:O BTW, te zdjęcie widziałam na kafe ze sto razy już, nie promuj się tak.

Gość jestes kobieta i nie wiesz
co to VS ??? dziwne ;) jedna z najsłynniejszych firm odzieżowych na świecie słynie głównie z widowiskowych pokazów mody (głównie bielizny) i zatrudniania najładniejszych modelek m.in Alessandra Ambrosio,Merissa Miller,Heidi Klumm,Gisele Bundchen...słyszałaś o nich może????

Gość to jest klamstwo
ta stronke z ta modelka juz ktos kiedys wklejal na kafe i pisal nie wiadomo co , po prostu chce sie zapromowac , ale watpie , ze kiedy trafi do VS. mi osobiscie sie nie podoba bardzo twarz , nie lubie tego typu

Gość heniolka
ciekawa jestem tego,ma piekne ciało i na reklame bielizny idealnie sie nadaje ale nie jest najpiekniejsza choc aniołki VS tez nie wszystkie piekne np.Gisele

Gość ja ja pamietam
CONCHA jest hmmm pamietam czasy kiedy probowala sie lansowac na portalu gothic . pl i podczas festu castle party w bolkowie. doscc zaolsna mitomanka IMO, wtedy robiła wszystko by dostac sie do pozowania do magazynów dla panow