Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Poczytajcie jak 2 frajerów wykorkowało

Polecane posty

\"W dniu 09.04.1998 roku, około godziny 8.00 w Zakładach chemicznych \"Zachem\" w Bydgoszczy doszło do ekspozycji na fosgen dwóch pracowników tego zakładu, nie zabezpieczonych maskami, którzy przygotowywali do pracy po remoncie zbiornik tego gazu. Po krótkiej ekspozycji i wywietrzeniu pomieszczenia, pracownicy zapewnili przełożonych o dobrym samopoczuciu, umyli się i zmienili ubranie. Pracę przy zbiorniku dokończyli ich koledzy zabezpieczeni w maski. Po 2 godzinach jeden z eksponowanych pracowników, 50-cio letni T.P. zasłabł. Chorego przekazano do Oddziału Wewnętrznego Szpitala Miejskiego w Bydgoszczy z podejrzeniem zatrucia fosgenem, skąd z powodu masywnego obrzęku płuc został przeniesiony do Oddziału Intensywnej Terapii tego szpitala gdzie zmarł po 60 godzinach hospitalizacji. Drugi z eksponowanych M.S. lat 39 zaczął odczuwać skutki wypadku około godziny 11.45. Chory, bezpośrednio z zakładu pracy, został przewieziony do Oddziału Intensywnej Terapii Szpitala Miejskiego w Bydgoszczy, gdzie został przyjęty około godziny 12.10. W trakcie przyjęcia doszło do nagłego zatrzymania krążenia, spowodowanego masywnym obrzękiem płuc. Chory zmarł po 10 godzinach od przyjęcia. Leczenie chorych konsultowano z Kliniką Ostrych Zatruć Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi.\" Widać że ci kolesie rozumni inaczej:P.

Gość Amant z powodu
braku kobiety już tobie odbija kompletnie? Masz obsesje. Podobała mi się twoja wersja jako poszukiwacza, teraz to już ciebie właściwie nie ma. Jest tylko wzór chemiczny. Czy na prośbę twojej fanki mógłbyś powrócić do swojego poprzedniego JA. Plisssss. Może być pod innym nickiem skoro Amant zmienił image :) Jesteś nieprzeciętnie inteligentny to cos na pewno wymyslisz, wierzę w ciebie Z góry dziękuję

Gość A jeszcze pisać
... dwóch frajerów wykorkowało... może i byli inteligentni inaczej, ale pewnie gdzieś mieli rodziny, dzieci i jeśli któreś z nich teraz to przeczytało co napisałeś...???? Wstydź się, tak się nabijać lepiej zajmij się tipserkami i tp. bo tu naprawdę jest z czego się śmiać. Chyba, że uwielbiasz ten typ kobiet... Wypowiedz się na ten temat Lubię cię Amancie ale dzisiaj się totalnie wkurzyłam!!!! Ponawiam prośbę o zajęcie się ww.sprawą

Gość ___________________________

" Amant z powodu braku kobiety już tobie odbija kompletnie? Masz obsesje. Podobała mi się twoja wersja jako poszukiwacza, teraz to już ciebie właściwie nie ma. Jest tylko wzór chemiczny. Czy na prośbę twojej fanki mógłbyś powrócić do swojego poprzedniego JA. Plisssss. Może być pod innym nickiem skoro Amant zmienił image Jesteś nieprzeciętnie inteligentny to cos na pewno wymyslisz, wierzę w ciebie Z góry dziękuję" Nic nie odbija:O.Ostatnio po prostu wena nie dopisuje:O. "... dwóch frajerów wykorkowało... może i byli inteligentni inaczej, ale pewnie gdzieś mieli rodziny, dzieci i jeśli któreś z nich teraz to przeczytało co napisałeś...???? Wstydź się, tak się nabijać lepiej zajmij się tipserkami i tp. bo tu naprawdę jest z czego się śmiać. Chyba, że uwielbiasz ten typ kobiet... Wypowiedz się na ten temat Lubię cię Amancie ale dzisiaj się totalnie wkurzyłam!!!! Ponawiam prośbę o zajęcie się ww.sprawą" A jak bym miał inaczej ich nazwać:P. A zabezpieczenia żadne nie pomoga jak będą robole tak lekceważyć zagrożenie:P.