Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna Wielka II

KTO W TYM ROKU 2009 BRONI MAGISTERKĘ?

Polecane posty

zawsze to dobrze zrobić sobie dzień wolnego, mózg przewietrzyć:D

ehh mnie znowu czekają poprawki:o szczerze to mam juz dosc. odnosze wrazenie ze moja promotorka sama nie wie czego chce :o no ale przebrnę przez to :) i hope so :)

Grejpfrutowa, to juz ostatnia prosta, zaciśnij zęby, przepchnij to i będzie pięknie :)

ja wczoraj rozpoczęłam naukę do obrony. Tak sobie to wszystko rozplanowałam, że jeśli będę się trzymała planu, to skończę zakuwanie 3. lipca. Będę mieć więc jeszcze tydzień na powtórki. Optymalnie:P Materiału do nauki jest mnóóóóóóstwo! am nadzieję, że podołam!

witajcie!! ja oddałam dzis oprawiona prace :) fajne uczucie :) wstepny termin obrony 26 czerwca...:o a jeszcze tyyyyyle nauki :o

Czesc! ja wczoraj skonczylam pisac zakoncenie pisalam prace od 11marca 2009 wiec 3miechy dzis poprawiam z tym ze nie wiem co na moj wstep, podsumowanie badan i zakonczenie powie moja promo i czy w ogole sprawdzic mejla! w niedziele niby nie mamy juz seminarium , bo juz wpis uzyskalalismy w ostatnia niedz ale dajemy jej kwiaty i komu trzeba to jeszcze podpisuje nie wiem czy zaze oprawic dla recenzenta o moja podobno po 15 wyjezdza termin obrony mam na 6.07 mamy mamse nauki mam juz czesc skserowanych odp na pytania ale to podobno nie wszystko! powodzonka:)

Gość ja tez............siedze
sziedze nad moja praca juz drugi rok. nie moge na nia patrzec. wiem, ze wystarczylby tydzien na jej skonczenie ale nie chce mi sie. wiec rok po absolutorium znowu nic... kolejny wrzesien przede mna :) mam nadzieje ze tym razem sie uda.

Setunia - to szybko poszło Ci pisanie! Ja bym w życiu nie dała rady w trzy miesiące! Bronisz się 3 dni przede mną:)

a tak jakos sie zawzielam ostatnie 2-3tyg to niemalze odziennie o rana do nocy z pzerwami t robilam no i jak szkole mialam to tez nie pisalam a pierwsz 2misiace to tak srednio sie przykladalam licencjaa zawailam i bronilam sie w pazdzierniku ale mimo tego i tak udalo mi sie pojsc normalnie na magisterke bez przrwy jakiejs

🖐️ jak Wam idzie?? ja musze poprawic wstep, podsumowanie i zakonczenie:( juz nie mam sily do tego:o moywuje mnie to ze nidlgo bede sie mogla obijac i opalac:) no i uczyc:P

Ja zakuwam do obrony :( Poza tym, czekam na odpowiedź promotorki na mojego maila, bo chcę wiedzieć, kiedy mogę się do niej wybrać po sprawdzona wersje ostateczną mej pracy. Juz chcę połowę lipca!!! Cudownie będzie móc wypoczywać i nie mysleć o tej cholernej magisterce!

Moja promotorka to sprawdzila mejla dopiero jak do niej zadzwonilam i ja o to zapytlam:P i poznej odpisala:D ja swojej nie dawlam jeszcze calej wersji:D cala dostanie juz oprawiona:P POPRAWKI estetyczne sa tez meczace ile w ogole Wy drukujecie tych prac u mnie glwnie wszystkie 2stronne a moja drukarka 2stronnie drukuje tak jak ksiazki wygladaja:o i chbya nie potrzebnie tyle kasy na tusz wydalam bo chyba bede musiala to i tak w jakims punkcie drukowac:o no nic bioe sie w koncu za poprawki poki pamietam jak ona mi to tlumazyla:D Sol powodzonka:)

Gość karolaine1
Hej Wam, pisalam na 1 stronie ;p Ja juz tydzien po obronie jestem :D Jakos tak nie mam co robic i sie obijam :) Powodzenia wszystkim zycze :)

Gość dorota..
dziewczyny jak wy zwracacie sie do promotorki w mailu moge tak ? Dzien dobry. Chcialabym zapytac pania doktor kiedy bede mogla spotkac sie z pania w sprawie odbioru poprawionej czesci pracy i dziewczyny ciekawi mnie kto ustala termin pracy czy bronic kazdy moze sie indywidualnie czy jesli ja w grupie mam 10 osob i 5 bronia sie teraz w czerwcu a te 5 w jakims innym terminie to wszystkie w jednym czy ja moge np w lipcu inna w sieprpiniu jak to jest?

Dorota ja w zasiedzie nie isze mejli do swojej ostatnio pierwszy raz napisalam moze lepiej zadzwon?? a co do terminu to chyba zalezy od uczelni u mnie obony w tej sesji sa od 15 czerwa do 15lipca i terminy organizje promotor i zalezy wtedy od tego na jakim etapie pisania pracy kto jest u nas jedna sie dzis wlasnie roni 3osoby na wrzesien i pozostale 5os na lipiec

heja :)tez powoli zakuwam:o bo obrona sie zbliiiiza :( u mnie raczej nie robia obrony dla jednej osoby. minimum to 3. i zazwyczaj na grupe seminaryjna jest 2-3 terminy.

hej ja dzis oprawilam ale nie wiem czy zgodnie wz tymi wszystkimi wymogami ale juz leje na to w pon ostatni ermin na zlozenie

a ja już mam jakże pożądany tytuł Magazyniera ;) czekam na info od Was,pozdrawiam:)

Gość dellllka
hej Wszystkim :) a jakie dostałyście pytania na obronę od swoich promotorów? bo my mamy sobie same ułożyć i mu dać!!! 6 pytań- 2 z torii,2 z metodologii i 2 z wniosków..