Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sienieuswiadomiona

pomozcie bo juz nie wiem co o tym myslec...

Polecane posty

jak sie kocham z moim facetem,to pierwszy raz ma duzy wytrysk, a po jakiejs godzinie, dwoch, za drugim razem juz w ogole nie ma wytrysku. to mial orgazm czy nie mial za 2. razem? czy po prostu przestal mnie posuwac jak zmiekl mu?nie wiem co myslec o tym...:(

Facet może mieć orgazm bez wytrysku, jeżeli wytrysnął wcześniej już całe nasienie.

Gość Miner
Za drugim razem powiniem mieć też wytrysk choć mniej obfity :D A skąd wiesz że nie miał jak był w Tobie ?

Lodzie, a właśnie, dzisiaj w "Rozmowach w toku" ma być o kobietach które udają orgazm.

do minera bo jak sprawdzam pozniej kondoma,to nic tam nie ma po 2. razie !!!!:(

Gość Onn./.
Zrób mu kilka razy pod rząd loda i będziesz wiedziała czy tryska czy nie :p

Gość Miner
Skoro nic tam nie ma to widocznie nie doszedł . Ale możesz spróbować wykręcić :D

Gość moooo
może ma prostate? albo zbyt skrzywionego chu*** hahahahhahah i plemniki zostają w grzybku?

Gość hehehe p
albo kondon pękł i wszystko wylało się w ciebie :P:P:P

moze po prostu juz na 2. raz mu nie starczy nasienia na wytrysk? co wy, faceci nie wiecie czy jak???? boje sie ze 2. raz on nie moze dojsc, totez przestaje gdy juz mu opada i tak to wyglada, ze w kondomie nie ma wytrysku. jak ktos wie czy to prawdopodobne, niech sie wypowie nie wiem ktore wyjasnienie jest bardziej zgodne z realiami, wiec moze mnie ktos oswieci, najlepiej facet....:))

Gość Zorro35
Moze mieć orgazm bez wytrysku ale jest on mniej intensywny niż gdy jest więcej spermy jeśli jest w wieku 20 30lat to raczej się onanizował w ostatnich godzinach że przy drugim nic nie było

Gość Miner
A nie lepiej by było gdybyś jego zapytała a nie nas.A kto chce drugi raz Ty czy on ? Po 2 godz przerwy sperma powinna być gdyby doszedł

do zorro wlasnie podejrzewam,ze sie onanizuje, bo ze mna seks mu starcza raz na tydzien albo rzadziej :(( ale powiedz,czy jakby sie onanizowal w ostatnich godzinach, to pierwszy wytrysk bylby dosc znaczny???? a drugiego wcale? do minera on chce 2. raz, a jego nie chce spytac o wytrysk bo by sie pewnie zdenerwowal :(

Gość Miner
Może się onanizuje żeby nie dojść za szybko. A dlaczego to jest dla Ciebie problemem ? On chyba nie narzeka?

Gość Kocyk
"może ma prostate?" Nooo,każdy ma prostate,gdyby tego nie było to dopiero byłby problem.Pomijam,że prostata jest przydatna w stymulacji faceta. Autorko,a czemu Ty sprawdzasz prezerwatywe?:| To normalna sprawa.Mój za pierwszym razem ma dużo,za drugim duuużo mniej,a za trzecim to już naprawde ochłapy :D

do minera chyba masz racje, ze przed pewno sie onanizuje. problemem jest,bo sie boje ze za 2. razem nie moze dojsc i nie wiem co o tym myslec :( on nie narzeka,ale cos mu tez chyba nie pasuje,bo ma skonfundowana mine czasem (po 2. razie) do kocyka w sumie nie sprawdzam,ale jak wyciaga penisa,a tam suchy kondom bez kropli spermy to mi sie to dziwne wydaje moze masz racje, ze moj juz za 1. razem wszystko wyrzuci i na 2 mu nie starczy aha, a czemu on w ogole nie wydaje zadnych dzwiekow jak ma wytrysk??? ani westchniecia ani jeku- bezglosnie. a wy jak macie, faceci?

wy tez zawsze nieruchomiejecie w momencie wytrysku?

nie ma zadnych facetow na forum???????

nieuświadomiona...> z facetem jets tak ze jak długo nie ma mozl;iwości , to woli zwalic ,żeby sobie wstydu przed kobieta nie narobic ,że tak krótko może . jesli wy 2 razy [po 2 godzinach , i juz nasienia nie ma , i piszesz ,że z bieda on dochodzi i sie męczy . to to jak najbardziej potwierdza ,że jest przyzwyczjony do " rękosi" . , RECEPTA Trzeba delikwenta odzwyczaic od "zośki" , częściej go podniecaj , w ciągu dnia podpuszczaj ,i sugeruj , i nieważne ,że sie chłopp nagrzeje . tak go doprowadz , że doceni różnicę ,🌼

tylko ze on ma okazje sie ze mna kochac, ale rzadko z tego korzysta,i to jest problem ...:( widac woli se jednak zwalic...nie moge tego zrozumiec. no bo starcza mu ze mna raz na tydzien albo rzadziej...??? z czego to wynika,ze woli se zwalic?

tak to jest z uzaleznieniem od :rękodzieła " , nie wiem , czy sami dacie rade , czy sam będzie musiał się "leczyc"

dobrze ze w ogole ma wytrysk, bo podobno niektorzy w ogole nie moga dojsc jak za duzo wala konia...:(

Gość dyziek
ja wale konia codziennie a mój wytrysk wybił by ci oko

Gość Miner
Nieuświadomiona- a Ty dochodzisz? W jakim wieku jesteście ? Może on ma problemy ze wzwodem . A z tą ręką to przesadzasz chyba. Nawet jakby robił to 2 razy dziennie to i tak powinien mieć ochotę na Ciebie. A wogóle to czemu tu siedzisz po nocach :D :D

do dyziek serio???dzieki za informacje-dobrze wiedziec. :) ale na wszelki wypadek z toba bym sie nie kochala, dobrze mi z PARA moich oczu...:D do minera nie, problemow ze wzwodem nie ma absolutnie,jest gotowy w trymiga. :D ochote moze i ma,ale jak mnie nie ma pod reka,to zatrudnia chetniej renie raczkowska,tak mi sie wydaje.:) czyli z waszych postow wysnuwam wniosek,ze za 2. razem tez ma orgazm,tylko zwyczajnie nie starczy mu spermy na 2. wytrysk. am i right?

Gość no u r wrong

Gość Miner
A ja wysnuwam wniosek że niepotrzebnie się martwisz . Jak będzie mu źle to Ci powie . Zresztą drugi raz to już luksus :D a w czasach kryzysu nie jest w dobrym tonie afiszować się dostatkiem :D Niektórzy mają tylko raz i to na miesiąc :D

w sumie martwie sie bo dziwi mnie zakonczenie 2. podejscia- wyjmuje ...i ni to spermy ni to nic...troche nietypowe :D