Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkainkaaaaa

do wszystkich dziewczyn ktore nasmiewaja sie z chudych chlocow

Polecane posty

Gość malinkainkaaaaa

przegladalam temat gdzie wiekszosc dziewczyn zachwycalo sie napakowanymi bezmozgami. ze sa bezmozgami stwierdzilam po szkolach jakie ukonczyli (szkola swiadczy o czlowieku, nie wciskajcie mi glupot) po pismie pokemopodobnym typu SieManecKoo MyShA, konczac na pokazywaniu nagiej, napietej do granic mozliwosci obrzydliwej klaty. dziewczyny obrazaly chudych chlopcow. wiecie, czytalam pewnien artykul odnosnie muzyki. naukowcy przeprowadzili eksperyment i stwierdzili, ze ludzie sluchajacy rocka sa bardziej inteligentni od osob sluchajacych innych rodzajow muzki. natomiast osoby sluchajace muzyki techno oraz pochodnych byly osobami najmniej inteligentymi. nie wspominalabym o tym gdyby nie fakt, ze wiekszosc tych wlasnie karkow slucha muzyki typu techno. chcialabym wam pokazac kilka chlopakow, chudych z wlasnym stylem i osobowoscia, inteligentnych, uczacych sie na dobrych uczelniach, sluchajacych dobrej muzyki (rock badz pochodne) uprzedzajac komentarze, chlopcy sa bardzo stylowi ale nie sa homosexualistami wiec stwierdzenie ciota nie bedzie tu na miejscu, jesli to jedyne na co was stac to nie musze z wami rozmawiac zeby stwierdzic, ze nie jestescie ani ludzmi na poziomie ani nie macie odrobiny inteligencji. http://lookbook.nu/look/101694-Required http://lookbook.nu/look/106472-A-little-bit- hot-for-summer http://lookbook.nu/look/20730-Walking-Dog http://lookbook.nu/look/61825- to sa faceci godni zainteresowania. rzygac mi sie chce od tych waszych przypakowanych, przerosnietych goryli. chude moze byc piekne, pogodzcie sie z tym.

Gość szokens
:) a ja uwielbiam swojego faceta, nie wiem jak można zwracać uwagę na ciało, ja zakochuję sie w człowieku a nie w opakowaniu :D

Gość malinkainkaaaaa
szokens nie mam nic do ciebie i twojego faceta, ale jakbys poczytala co te puste dziewczeta wypisywaly o chudych chlopcach, az prosilo sie o riposte

Gość szokens
malinkainkaaaaa, chcę Ci pokazać, że rano siedzę na kompie i podzielam Twoje zdanie mimo iż nie widziałam zdjęć jakie wkleiłaś :D po drugie jestem dziwna i chcę wierzyć w to, że są takie "karki" którzy mają trochę oleju w głowie ;)

Gość coś tak w temacie
W siłowni stoi mięśniak, taki mocno napakowany. Jedną ręką podnosi bardzo ciężką sztangielkę a drugą wrzuca co chwilę sobie do ust sterydy. Podchodzi do niego reporter, przeprowadzający wywiad i zadaje pytanie: - Do czego służy panu głowa? Mięśniak, zaczyna myśleć intensywnie aż mu żyły nabrzmiały, widać w oczach jak mu trybiki w mózgu chodzą. W końcu odpowiada: - Jam nią.

Gość coś tak w temacie
sorry, ma być - Jem nią.

Gość nie podobają mi się
ci faceci z linków. nie chodzi o ich chudość, ale o styl. nie cierpię takich. facet ma być męski, a nie z buźką ogoloną i włoskami ułożonymi. dla mnie idealny facet to taki, który jest wysportowany, ale nie przez pakowanie na siłowni ale aktywne życie, sport. nie chodzi o wygląd, tylko o siłę, kondycję itp.

Gość Kocyk
Autorko,ale dlaczego wmawiasz komuś co jest godne zainteresowania a co nie? Myslę,że trochę stereotypowo podchodzisz do sprawy.Mnie osobiście mięsniaki odrzucają i uwielbiam chudych(typ przycpanego Scotta Weilanda),ale akurat ci "stylowi" chłopcy,których wrzuciłaś są mało interesujący,kopia kopii,a na ulicy to takich pełno. Ogólnie cały Twój post sugeruje mi,że masz góra 16 (i nie,nie słucham techno,tylko rocka i pochodnych,bo pewnie uderzyłabyś w to w swojej celnej ripoście).

Gość naukowo udowodniono
że siedem kilogramów nadwagi u mężczyzny powoduje nadmiar tknanki tłuszczowej nad penisem zmniejszając go o 1 cm . Nie mam zamiaru namawiać kobiet żeby się zainteresowały szczuplejszymi facetami , wolność wyboru mamy . W sumie nie wiecie co was omija :)

Gość Kocyk
Ja mam pulpeta,co mnie omija?Powinnam skoczyć z mostu?

Gość a trafisz na jego penisa
sie chyba nazywa chybil trafil :)

Gość chłop to musi być chłop
a nie troczki od kalesonów. Nie przepadam za mięśniakami ale niech ma trochę ciała (choćby to było sadełko). Nie skreślam całkiem szczupłych (nie ich wina, że taką mają naturę) ale ci na zdjęciach to jakieś pedałki wyraźnie, no i zresztą dzieciuchy jeszcze :O

Gość jestem za a nawet przeciw
ja pierdole, kolejny mądry temat założony przez wykształconego 15 latka

Gość jestem za a nawet przeciw
a po za tym ileż można zakładać jeden i ten sam topikm, masz komleksy to udaj się do psychologa zpedalony chudzielcu

Gość nie macie co robić
moj chlopak jest chudy słucha metalu ale nie wyglada jak te emo chlopczyki majace ze 14 lat, kazdy facet moze byc meski, gruby chudy i wazne jest co ma w glowie

Gość kobiety i tak wolą misków
:O

Gość hahaha ale mam beke
hahah nie no, poległem czytajac pierwszy wpis:):) a wiec powiem wprost.. co mnie interesuje zdanie jakiejs idiotki z forum, ktora zapewne jest niezbyt urodziwa kobieta?? dziwne, ze wszystkie najlepsze dupeczki leca wlasnie na przypakowanych "kozakow" i ja sie staram taki byc... a to ze jakas blaza pierdoli jakies smuty na forum do tego wkleja fotki jakis pedalow (nie wszedlem nawet w nich.. wnioskuje po wpisach innych) to ja mam sie przejmowac hahah zal:)

Gość Kocyk
"sie chyba nazywa chybil trafil "- to się chyba pierdolnij w łeb :) nie macie co robić - omg,metale są obrzydliwi :| I Ty,tępy(wnioskuje po poście) koksie powyżej- określone panienki lecą na taich jak Ty,masz szczęście,że na Twoim poziomie.Mozesz się cieszyć,bo normalna kobieta nigdy się Tobą nie zainteresuje,tylko takie właśnie "najlepsze dupeczki".

Może teraz ja wypowiem swoje zdanie na ten temat:) A więc co do mężczyzn bez szyi, spędzających większość czasu w siłowni i prężąc swe niebywałe bicepsy przed lustrem, mam o nich niskie mniemanie. Jak dla mnie taki facet jest nie dość, że nieatrakcyjny, to jeszcze o czym z takim pogadać? Co do chydych mężczyzn, ogólnie nic do nich nie mam, pewnie są wsród nich, fajni i mniej fajni, mądrzy i mniej mądrzy itp itd. Ale fizycznie również mnie nie pociągają. Dla mnie mężczyzna powinien mieć troszkę ciałka, nie jakieś sadło lub masę mięsni, tylko odrobinkę tłuszczyku tu i ówdzie:) A co do muzyki, ja preferuję głownie jazz, soul i rock, również pop. Czasem lubię też posłuchać jakichś latynoskich rytmów. Nie lubię, wręcz nie znoszę tak zwanych techno najebek i mixów. Ale znam kilka osób słuchających właśnie takiej muzyki i są całkiem w porządku ludzmi, o normalnej budowie ciała. Nie ma na to wszystko jednej reguły. Zgadzam się z tym, że Ci wszyscy technomaniacy w większości mają puste głowy, ale wśród słuchających innej muzyki tez tacy się znajdą. Zastanawiam się nad podsumowaniem mojej wypowiedzi, bo jest chyba za bardzo chaotyczna:) Chodzi mi o to, żeby nie wrzucać wszystkich do jednego wora i nie oceniać ludzi po tym jakiej muzyki słuchają. To, że większość to nie znaczy, że wszyscy. Ja tam jestem tolerancyjna, przynajmniej się staram. Buziaczki ;)

Gość P P P
MMmmmm... Fajniusi ci ze zdjec! A szczegolnie podoba mi sie 1!!! Ale bym go chciala...wyrwac chociaz na pogawedke:) Ahhh...:*

"naukowcy przeprowadzili eksperyment i stwierdzili, ze ludzie sluchajacy rocka sa bardziej inteligentni od osob sluchajacych innych rodzajow muzki. natomiast osoby sluchajace muzyki techno oraz pochodnych byly osobami najmniej inteligentymi." Nie mogę słuchać rocka, zwyczajnie szlag mnie trafia. Wolę pop i muzykę dyskotekową. Być może jestem głupia, ale w końcu sama zawsze mówiłam, że głupim łatwiej w życiu 8) A teraz poważniej - wrzucasz do szufladek. Ok, rozumiem, sama to robię, ale staram się nie robić tego w taki sposób i nie pisać, że ten a ten typ faceta kojarzy mi się tylko i wyłącznie z paradami równości, a tamten z wyjątkową awersją do prysznica. A przynajmniej staram się nie rozpatrywać takich rzeczy pod względem czyjejś inteligencji i tym podobnych. Przyznam szczerze, że "stylowi chłopcy", delikatnie mówiąc, nie przypadli mi do gustu. Nie ten styl, nie ta sylwetka. Chudzielców nie lubię, nie lubiłam i nie polubię. Schabów też nie, ale... Hmm... Lubię dużych gości. Takich, którzy mają szerokie ramiona, zza których niewiele mogę zobaczyć. I którzy nie spędzają w łazience więcej czasu niż ja (tylko bez tekstów o brudasach. ja tu mówię o staniu przed lustrem). Dla mnie facet ma być facetem. Ale jak już mówiłam, co kto lubi... Ja tam się nie wtrącam, ale na litość Boską, ludzie, nie tak ostro! Jednej podoba się schab, innej taki "stylowy chłopiec", a jeszcze następna chce zupełnie innego. Dla każdego coś dobrego.

Nie nasmiewam sie z chudych chlopcow/facetow, ale i tak wole takich.. misiowatych, zebym miala sie do czego przytulic. Oczywiscie misiowaty nie rowna sie dla mnie koks, bo to mnie nie kreci.. A co do muzyki.. Ja slucham i rocka, i trance.. wiec co z moja inteligencja? Jednego dia jest, a drugiego nie ma? Muzyka nie ma tu nic do rzeczy.. Poza tym koksiarze tez moga sluchac rocka ;p

Gość hahaha ale mam beke
a wiec zaczne od riposty do idiotki zwanej " KOCYK " słuchaj mnie dziewczynko, to, ze koksiarze jak mnie nazwalas (to tez bardzo kretynski text poniewaz, ja nie koxuje.. mam naturalnie zbudowane ciało.. oczywiscie suplementy brałem, ale to nie sa sterdydy.. i wierz mi ze podobal bym Ci sie) ... Cie olewają, to nie musisz tutaj sie na nich wyżywać, zdaje sobie sprawe, ze stereotypowy kox jest idiota ale to tez swiadczy o tobie, ze wszystkich wrzucasz do jednego wora.. rozumiem, ze ktos poszedl na silownie to od razu jest idiota.. eh zal mi was:/ co laska to inny gust, jednak obserwujac zachowanie kobiet na dyskotekach, ulicy itp.. najbardziej przyciagają ich goscie, ktorzy sa dobrze zbudowani po siłowni (i nie mysle tu o karkach którzy maja pol metra w kablu) , sa dobrze ubrani, do tego lekka opalenizna no i potrafia sie wypowiedziec.. i ja wlasnie taki jestem, i zeby nie bylo kiedys tez bylem chudy, nie wyrozniajacy sie z tlumu.. i wierz mi powodzenie mialem duzo mniejsze. co do muzyki... no to parodia jak mozna ocenic człowieka po tym, ze lubi sluchac nawet tego techno? a inny rocka to jzu musi byc mega inteligent.. ehh, przyznam ze lubie zarzucic jakas techniawke, szczegolnie na silowni bo nie wyobrazam sobie cwiczyc np przy ś.p Czesiu Niemenie.. sa chwile kiedy techniawka bardzo dobrze pasuje.. ogolnie to zal mi osoby ktora zalozyla ten temat... stawiam, ze jest to jakis chudzielec zakompleksiony ktory specjalnie zalozyl taki temat aby sie byc moze podbudowac opiniami innych kobiet.

Gość Kocyk
hahaha ale mam beke- niah niah,nie będe odwoływać się do całej Twojej wypowiedzi,bo już samo to,że nazywasz mnie idiotką i sugerujesz,że mój gust spowodowany jest tym,że tacy wspaniali mężczyźni jak Ty nie zwracają na mnie uwagi, świadczy o Tobie.Nie,nie spodobałbyś się mi,na pewno nie wizualnie,jaki jesteś jesteś poza tym forum.Opalenizna i mięśnie sprawiają,że po prostu nie zwracam na kogoś uwagi.A że masz powodzenie to bardzo się cieszę,mówią że każda potwora znajdzie swojego amatora,mnie to akurat odrzuca i myślę,że nie ma nad czym dyskutować.Po prostu spasuj z ta pewnością siebie.No ale jeśli chodzisz na "dyskoteki" to nic dziwnego,że masz tam wzięcie.

Gość hahaha ale mam beke
No tak.. w/g ciebie powinienem siedziec caly czas w domu, ewentualnie do teatru abym sie przeszedl no i obowiazkowo posluchal rocka bo wtedy bede inteligenty.. a dyskoteki sa dla idiotow! pozdrawiam cie:)) szczerze moeiwac nie przejmuje sie twoim "nie" w stosunku do mnie.. bo jestes pewnie typem kobiety, ktora by mi sie nie spodobala. apropo wygladu.. rozumiem, ze wolisz chudego szczurka, ktoreg jak sie popchnie to lezy i białego jak snieg.. no jasne :) prosze Cie..

Gość Kocyk
Chyba mylisz mnie z autorką tematu,kolego. Nie rozróżniam ludzi na dobrych-słuchających rocka i zlych-słuchających techno,więc co to za teksty? :| I czemu niby wg mnie powinieneś siedziec w domu? O_o fantastą jesteś czy co? Wole chudego iiiiii?

Gość haha ale mam beke
Po prostu napisalas takim tonem ten text o dyskotece, ze wnioskuje myslisz kto chodzi na dyskoteki to musi byc idiota..

Gość jdfhguefhejfkwefjif
naukowcy udowodnili? podaj źródło autorko chętnie poczytam. większego idiotyzmu nie czytałem dawno. oczywiscie o teorii naukowej mowa. o gustach nie gadam.

Gość kanapeczka z jajeczkiem
haha ale mam beke jedyne co przyszlo mi do glowy po przeczytaniu twoich postow - szkoda mi cie i twojego ograniczonego myslenia :o