Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkainkaaaaa

do wszystkich dziewczyn ktore nasmiewaja sie z chudych chlocow

Polecane posty

Gość koniokrattt
hehe beka coś tam - fajny jesteś ale techniawa to juz mniej jest fajna. RZYGI.

Gość koniokrattt
ja pierdole, KOCYK ty to pojebana na maksa jestes. osadzasz ludzi po wygladacie? WSTYD.

Gość nie bij mnie tato
własnie kocyk dobrze mowi o.o no ale coz, od dawna wiadomo ze wiekszosc kafeterian to ograniczone umyslowo ciołki

Gość koniokrattt
mimo, ze jestem pedałem to też bym w nich nie wszedł. nawet palcem ;p

Gość anullkaaa25
pojebało was we wszystkie strony. są gusta i guściki.

Gość Kocyk
osadzasz ludzi po wygladacie? WSTYD. Yyy,nie,ale chyba coś może mi się podobać a coś innego nie.To dziwne? O_o Mięśni nie lubię i nie podobają mi się tacy faceci,iiiii co?

Gość co mam z was beke
ogolnie to zal mi was wszystkich

Gość o mamo
:):):)

Gość Antek Bereda
Mój kumpel jest wysoki (190) i chudy i prowadza się _zawsze_ z poprostu boskimi pannami. Ale nie jest taką ciotą jak na zapodanych fotach :P

hahaha ale mam beke najlepsze dupeczki?:Dkrzywogębe paszczury z tapeta nazywasz dupeczkami?hahaha:Dwidac ze to napisal goryl z krzywym ryjem:D moj chlopiec jest slodki,delikatny,ma gejusiowaty glosik,ma duzy sprzet i zajebiscie slodkie i piekne cialko,miod malina:) a takiego paszczura jak ty skurwysynu nie tknelabym kijem bo zaraza moze przejsc na odleglosc:-O

Gość trenerGrubasow3
kuurwwaa nie przy jedzeniu prawie sie pozygalem jak zobaczylem tych zpedalonych emowcow to sa przeciez jeebane dzieci przerabiajace sie na dziewczyny, to ma byc meskie ? to ma byc styl ? nie rozsmieszaj mnie gowniaro bo sadze ze niemasz wiecej jak 17 lat, wyjezdrzaj ze swoimi kinderemo bo im to jeszcze trawa na huju nie wyrolsa i napewno nigdy nie wyrosnie bo albo zostana gejami albo przetransformuja sie na dziewczyne.. i skad ty morzesz wiedziec ze to nie pedaly ?

Gość ela1234
Do Antka Beredy: wysocy i chudzi mają duże qtasy- stąd zależność o której piszesz. Jestem pewna bo sprawdziłam na 3 egzemplarzach :P

Gość mikulka to nie jest regula
zazwyczaj nie udzielam sie na forach tylko je czytam ale co do tego tematu chcialm dorzucic swoje trzy grosze:) a wiec tak mam chlopaka ktory jest swietna inteligenta i ambitna osoba! cwiczy ciezko na silowni lecz nie jest przyslowiowym koksem poniewaz jak sam mowi nie jest idiota jego praca na silowni to ciezki trening przy tym dieta i powtarzam to sa lata systematycznosci i wyrzeczen !!! wyglada swietnie jest naprawde ladnie zbudowany a nie napakowany lecz bardzo meski i nie jest jakims debilem chlopak studjuje na dwoch kierunkach i jest bardzo bystry swietnie mu idze i nie slucha techno bo ego nie nawidzi wiec nie mierzcie wszystkich jedna miara bo to nie fair!!! a co do pana ktory tu sie wypowiada wybacz kochany ja nie jestem uprzedzona do facetow ktorzy ciezko cwicza aby dobrze wygladac i podziwiam ze nie bierzesz sterydow to sie chwali lecz Twoja pewnosc siebie nie swiadczy o Tobie dobrze tak jak i Twoje ordynarne wypowiedzi ...;/

a co do tych zdjec chlopcow lub dziewczyn bo nie wiem co to jest... jak dla mnie to facet musi byc facetem!!! a nie jakims zniewiescialym chlopczykiem :/ przeciez nic pociagajacego w nich nie ma to ja jestem kobieta co sie stane gdy jakis pajac zacznie mnie zaczepiac mam sie poskarzyc kolezance? bo inaczej tego nie nazwe i taka "ci*pka* ma mnie obronic czy na pocieszenie pozyczy mi spodnie w ktorych sama moglabym chodzic albo bluzke hehe:)

i nie mam nic do chudych !!! aczkolwiek duzo bardziej wole gdy facet jest niec zbudowany:) duzo ladniej sie to prezentuje :)

mialo byc nieco zbudowany heheh

Gość Aneczka34wa
Mnie pociągają szczupli wręcz chudzi faceci ale koniecznie muszą być wysocy (powyżej 1.8m). :)