Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż aktywnej żony

Kobieta nigdy nie powinna inicjować seksu

Polecane posty

Gość maż aktywnej żony

To rola faceta a kobieta ma pokornie czekać i nie narzucać się. Irytuja mnie takie które chcą "brać sprawy w swoje ręce". A już za skandal i zupełne zdziczenie uważam wymuszanie sksu przez żonę która "ma ochotę". A może ja nie mam? Zapamiętajcie sobie laski - macie czekać aż Pan was nie wezwie.

buhaha dobry zart na sniadanie a co ptaszek Ci nie stanal, jak Ciebie zona dopadla? :P

jakiś zapryszczały idiota co boi sie swojego przyrodzenia (czym kolwiek to ma być )robi sobie jaja z rana :)

Gość a ja gościa popieram
jako facet uważam że ma całkowitą racje :classic_cool: jesteście żenujące z tym waszym przymilaniem sie i inicjowaniem nijakiego seksu :-0

Gość a nie pomyślałaś Tonia
że to z Tobą jest coś nie tak? dawniej kobiety były skromniejsze i miały więcej wyczucia.

Gość maż aktywnej żony
Naprzykład mój tatełe często brał sprawy w swoje ręce lejąc mnie kablem od prodidża , musiałem wtedy zaaplikować sobie na uspokojenie ananasa w odbyt. Czy to mogło mieć wpływ na moje poglądy dotyczące teorii względności Einsteina?

Gość a ja gościa popieram
dawniej kobiety były KOBIETAMI :-0 niestety te czasy sie skończyły i ''dzięki'' tzw. wyzwoleniu stały sie gorsze od mężczyzn :-0

nie pomyslalam o tym, co to za dyskryminacja w ogole? ze niby co, baba ma lezec jak kloda i czekac az pan i wladca na nia ochoty nabierze? na jakim swiecie Ty zyjesz chlopie :O

Gość dokładnie tak masz zrobić
i choćby trwało to pół roku nawet to masz czekać :-P od tego jesteś :classic_cool:

no to ja wam powiem tak: jesli sa z was cioty to kobieta musi wziasc sprawy w swoje rece bo inaczej to w życiu wam nie stanie >< ktoś musi nosic spodnie w domu

Gość Serafia
Autor jest tak kiepski w seksie ze zona musi przejac inycjatywe .Proste

Gość czekac mozna
w lozku kochanka. skoro maz nie chce inicjujacej zony, to zona niech inicjuje z kochankiem, wtedy wszyscy beda zadowoleni i zaspokojeni

:) hehe z nieba mi spadles z Twoja rada, od dzisiaj juz tylko tak 🖐️

zgadzam sie oj autor weź zainwestuj w jakiś podręcznik sie i wyedukuj bo ja widze ze ci sie nudzi a;bo do matury gnoju zacznij sie uczyc bo bedziesz sprzątał mój ogródek niedlugo (3zł /h)

Gość Serafia
xD

Gość słusznie..............
i niech spierdala darmozjad (żona znaczy) siedzi to to dniami w domu i nic nie robi to nie umie pojąć że robota potrafi zmęczyć :-0

Gość czekac mozna
no jak sie taka zone znalazlo to sie teraz ta zona zajmuj. bylo poszukac kogos lepszego, a nie teraz narzekac, chociaz pewnie te lepsze kopnely by Cie w dupe w mgnieniu oka

Gość do tej durnoty wyżej
"w lozku kochanka. skoro maz nie chce inicjujacej zony, to zona niech inicjuje z kochankiem, wtedy wszyscy beda zadowoleni i zaspokojeni" oto prymitywizm współczesnej harpii naoglądała się taka filmów, naczytała babskich pismideł i mysli że wszystko jej wolno kochankiem? żona która zdradza meża to suka i bym taką za łeb na dwór wyrzucił :) a wcześniej sprał po gębie....rozwód, opinia dziwki, cała kaska dla mnie, oczywiście rozwód z orzeczeniem jej winy, tak się załatwia niewierne suki 🖐️ a żona jak najbardziej powinna grzecznie czekać aż mąż będzie miał na nią ochotę, taka wasza rola.

Gość czekac mozna
i dzieki takim jak wy, kobiety maja kochankow. dzieki takim jak wy, co 3 facet wychowuje nie swoje dziecko w przekonaniu ze jest jego... robcie tak dalej... a tak poza tym, to kobieta tez ma potrzeby sexualne, zarowno w dzisiejszych czasach jak i w sredniowieczu kobiety zdradzaly i zdradzac beda takich nieudacznikow lozkowych jak wy...

Gość jak ja bym tak czekała
to by mi chyba cnota odrosła :O bo mój mąż twierdzi, że woli jak to ja się do niego dobieram. Oporu nie stawia nigdy :)

Gość Wasermantel
no tak jak facetowi chce sie ruchac to idzie do zony i sobie bierze:):) a co jak kobiecie sie chce pykać??? to chyba tez ma prawo iść i sobie wziąć sprawy w swoje ręce. kij ma dwa końce kobieta powie NIE nie dam ci, a facet powie paszoł won równouprawnienie mamy chyba??? jak nie mam ochoty to mówię nie, jak ona nie ma ochoty mówi nie, czyżby to było takie trudne do akceptacji??? w sumie to jeszcze istnieją gumowe lale i sztuczne ch*je:D:D

Gość kobietę trzeba sobie wychować
Według mnie: kobieta powinna być zawsze świetnie ubrana zachęcać swoim widokiem i nawet zachowaniem ale mimo wszystko czekać aż Facet jej nie zechce a jak ją zechce to powinna być szczęsliwa :P że spotkał ja ten zaszczyt i to cała filozofia udanego związku

Gość czekac mozna
jakby moj facet mial takie podejscie to bym stwierdzila, ze powinnismy pojsc do sexuologa, albo do psychiatry... bo normalne zycie sexualne polega na zaspokojeniu obu stron. owszem obie strony czsaami moga nie wmiec ochoty, ale jak pol roku sie nie chce facetowi to znaczy ze ma problem i powinien sie leczyc... a jak sie zle czuje jak kobieta inicjuje to oznacza, ze jest niepewny swojej meskosci i jest jednym slowem ciota...

po co komu taka prowokacja. nie wierze, ze autor ma serio na mysli to co napisal. jezeli tak to niezla zakompleksiona ciota z niego 🖐️

Gość ale sie tu
meskie szowinistyczne swinie zebraly!nosz kurwa!kobieta nie ma prawa miec popedu do jasnej cholery?przez takich jak wy kobiety sobie same robia dobrze a potem wy chuje placzecie ze "och ona ze mna dojsc nie moze😭"uzywajcie czesciej swojego przyrodzenia to moze sie w koncu nauczycie to raz a po drugie jak bedziecie tak robic jak robicie to inny kobiete wezmie w obroty skoro kobieta ma wygladac zachecajaco i ma sie poddac mezczyznie,zobaczymy jak wy bedziecie kurwa plakac jak zobaczycie swoja zone itp z cudzym chujem w pizdzie bo ona nie miala prawa nic mowic i miala czekac az ktos ja wezmie.

Gość do ale się tu
takie własnie jesteście w domu flejtuchy, bylejakie, brudne, w starych ciuchach a dla kochanków nowa bielizna :P facet który jest za dobry dla żony, za duzo pozwalający własnie skazuje się na bycie rogaczem, bo wam zawsze będzie mało, albo was znudzi jeden i ten sam, z doświadczenia wiem że żone trzeba trzymać krótko, nawet z dystansem, wtedy ma szacunek a jak facet jets kapciem który na wszystko pozwala i na kazde skinienie i żadnych wymagań to taka laska zaczyna go jak ciote traktowac i szuka ciekawszego na boku na krótkiej smyczy trzeba was prowadzać wtedy jest porządek :P