Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasuuulka

ubrania ciazowe

Polecane posty

Gość do postu powyżej
Powiedz mi ile chcesz :D bo nie chcę Cie aż tak fatygować, jak mnie stać nie będzie.

Gość oj kochana tez mialam ten
kolo 100 zl + koszta przesyłki no i te gratisy tez dorzucam oczywiscie P

Gość do postu powyżej
To jak możesz pomierz te ubrania: zdjęcia nr 175,178,179,180,183,187,170,167. Sporo miałaś tych ciuszków :D a wszystkie do końca ciąży Ci służyły? Bo ja już na ostatni trymestr potrzebuje je i zastanawiam się, czy brzuch się zmieści, bo jest spory.

już mierze :D

najlepiej w normalny sklepie tlyk owybrac wiekszy rozmiar, bo w zarze, hm i ca sa fajne ale drogie, z kolei w osiedlowych sklepach dla ciezarnych straszny szmelc, fajne tez znajdziesz w sekondhandzie - nawet ostatnio polecali w dd tvn, ja kupila tylko 4 rzeczy i nosiłam z tego nie wiele bo w moim przypadku nie planując więcej dzieci gez sensu jest wydawać kasę na takie ubrania.

no w tych bluzkach akurat chodziłam tez w ostatnim trymestrze a obw brzucha mialam nawet 123 :D wiec powinny byc ok ta bialo czerwona jest opięta w biuscie ma ok 100 po rozciągnięciu w brzuchu na bank bedzie dobra. Ta czrna z dl rękawem jest całkowicie nowa i ta biała używana tylko raz. Moim zdaniem ciuchy bedą dobre

Gość do postu powyżej
Możesz mi podać maila? to wymierzę się jeszcze w domu i Ci napiszę i wszystko ustalimy. Rybaczki są pod brzuch?

Gość krasuula
no to temat sie rozwinąl. Licytowałam na allegro kilka rzeczy i pierdoła ze mnie bo byli szybsi i lepsi:) dziś pochodzę po second handach. Za tydzien jadę do Warszawy, więc tam może będzie większyw wybór niż w mieścinie w której mieskzam. wogóle muszę się zmobilizowac i kupić trochę ubranek, bo zwrócił mi lekarz uwagę że gniotę dziecko, a tak nie można.

beatka2008_08@o2.pl rybaczki mialam w 5 mc zapięte juz pod brzuszkiem bo to takie raczej polbiodrówki. Wiec pod brzuch bardziej, jest możliwość wszycia do nich takiego pasa jak zazwyczaj są w spodniach ciążowych i wtedy byly by na brzuchu calkowicie. Ja mialam wszyc ten pas ale pozniej zrobilo sie zimniej i juz mi sie nie chcialo bo nie wychodziłam w nich :D