Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikadsssfefre

Prosze poleccie jakas sale...

Polecane posty

Gość kikadsssfefre

Poszukuję przestronnej sali na wesele w lato przyszlego roku-Warszawa o okolice, bardzo prosze o wszelkie rady-na razie odwiedzam same \"nory\"czy ktos moze polecic cokolwiek ladnego?

Gość K_O_B_R_A
ja robie wesle w tym roku w Wawie na 80 osób ale w ustawieniu jeden długi stół dla młodej pary i świadków z os. towarzyszącymi i stoły okrągłe dla gości po 8 osób przy stole. Jakiej sali (na ile gości) poszukujesz i na max jaką cene za osobe? ... sorry nie napisze gdzie i za ile ja mam w Wawie bo już na jednym topicu zjechali mnie za wywalanie kasy w błoto za jednodniową imprę i że od kaczki w moim menu lepszy jest schabowy...

bardzo ładna sala jest 20km za Radomiem. przystępna cena, sam wynajem lokalu... piękny plener, dookoła pełno zieleni...nawet oczko wodne (jest gospodyni która cały czas się opiekuje impreza, bardzo sympatyczna). sala jest na 200 osób, urzadzona w dobrym guscie, parkiet na czesci tanecznej! miałam tam wesele w tamtym roku i naprawde nie zaluje, mimo ze czasem slyszałam negatywne opinie o tej sali

Gość Agataaaannnnn
gosiak- masz jakiś namiar na ta sale może strona www