Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania1311

Coś na dobry poczatek dnia D

Polecane posty

Klient w burdelu nie był zadowolony z usług jednej z pracownic i wzbraniał się zapłacić pełną należność. Jako że nie najmłodsza już panienka nalegała i nie była skłonna do ugody, spór znalazł swój finał przed sądem. Prowadzący sprawę sędzia już na wstępie stwierdził lekko strapiony: - Szanowni Państwo, mamy pewien problem. Dzisiaj mamy u nas w sądzie \"Dzień otwartych drzwi\" i za chwilę pojawi się tu na sali wycieczka z gimnazjum. W związku z tym proszę, ze względu na młodzież, o założenie, że dzisiejsza sprawa ma charakter nie obyczajowy a mieszkaniowy. Czyli, mówiąc krótko, chodzi o lokal do wynajęcia... Stronom procesu nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z sugestią sądziego i już po chwili, w obecności młodzieży, zaczyna się przesłuchanie stron. Zagaja sędzia: - Oskarżony, proszę nam wyjaśnić, dlaczego nie uiścił pan opłaty za wynajęty lokal? - Proszę Wysokiego Sądu - tłumaczy klient - wbrew zapewnieniom wynajmującej okazało się, że chodzi tu o zaniedbany lokal w starym budownictwie, o typowo dużym metrażu i nadmiernej wilgoci. - To są znaczące zarzuty - podsumował sędzia - co druga strona na to? - Proszę sądu - zaczęła prostytutka - to że mój lokal to żadna \"nówka\" to widział lokator jeszcze przed wprowadzeniem. Ale wypraszam sobie mówić tu o jakiejś ruinie!. Wilgoć pojawiła się już po tym jak lokator się wprowadził, a zarzut że lokal zbyt obszerny to czysta kpina. Widział kto za duże mieszkanie?!. Meble, po prostu, za małe ze sobą przytaszczył!!!

Gość tez tak sadze
idzie czerwony kapturek przez las gdy nagle wyskakuje zza krzakow wilk i mowi: a teraz pocaluje cie tam, gdzie jeszcze nikt cie nie pocalowal" na to kapturek - no chyba tylko w koszyk:D

Gość katka6322
dajcie cos jeszcze smiesznego .

Gość awril
matematyka jest jak kobieta-należy ja wykorzystac,a nie zrozumiec..:)

Gość mrówka33232
Cudowny uzdrowiciel uzdrawia ludzi. Kolej na kulawego: -Odrzuć kule i idź ! Następny proszę! Co panu dolega? -Mahm polipa w ghahrdle! -Czary-mary! Spróbuj teraz coś powiedzieć! -Kulhawy shie przewrócihlł!

Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej: - Jaki rodzaj seksu preferujesz? - Ja lubię po bożemu, odpowiada, a ty? - Ja uwielbiam kochać się "na rodeo". - Na rodeo, o co w tym chodzi? - Na początku, kocham się w pozycji na jeźdźca, potem po 20 sekundach mówię, że mam AIDS i próbuję się utrzymać. :P:P:P

Gość tez tak sadze
murzynskiej parze dzikich urodzilo sie biale dziecko szaman pyta mlodego ojca - w czasie roboty zatkales wszystkie dziury?? mlody na to - lojjj zapomnielem o anusie:O szaman - no widzisz! to tedy sie swiatlo dostalo!!!