Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkammmm

tęsknię za draniem

Polecane posty

Gość anulkammmm

sama nie moge zrozumiec swojego zachowania...poltora roku temu zakochalam sie w pewnym facecie,bylismy ze soba ale w tym czasie rozstawalismy sie ze soba 4 razy...wiem ze to nie jest dobry czlowiek...msciwy egoista ktora nigdy nie potrafil mi okazywac uczuc i wciaz mnie ranil i na mnie krzyczal...ale tesknie za tymi kilkoma momentami kiedy byl dla mnie dobry...kiedy bylam z nim ciagle plakalam, podejrzewalam ze mnie zdradzal bo nie chcial mnie nigdy zabierac na imprezy ze soba ,kumple i alkohol byli wiecznie wazniejsi ode mnie ,kiedy myslalam ze jestem w ciazy to kazal mi usunac ciaze albo wychowywac samej dziecko...zranil mnie bardzo, pozbawil mnie pewnosci siebie i wiary we wlasne mozliwosci...zniszczyl mnie...a ja go nadal strasznie kochalam i ciagle staralam sie zeby sie zmienil...pomimo wszystko czasem nadal zdarza mi sie za nim tesknic i czasem chcialabym go przypadkowo spotkac...nie moge zniesc myslli ze on moglby sie z kims spotykac i byc dobry dla tej osoby...chyba bym umarla gdybym sie dowiedziala ze potrafil w koncu pokochac i inna kobieta potrafila go zmienic a ja nie...to wszystko jest chore i nielogiczne...bo jak mozna kochac kogos kto tak bardzo Cie zranil

Gość anulkammmm
nie wiem jak mam zapomniec...to wszystko tak bardzo mnie boli

Gość lisiczka piekna
Dla ciebie był niedobry, bo mu na tobie nie zależało. Nie kochał cię i tyle. Pewnie gdy kogoś naprawdę pokocha, to będzie zachowywał się inaczej. A ty nie masz za czym tęsknić. Poszukaj faceta, który da ci wszystko, będzie czuły, dobry, wyrozumiały i bardzo zakochany. Wtedy zobaczysz różnicę...bo ty chyba jeszcze nie wiesz jak to jest być z kimś, kto cię naprawdę kocha.

Gość malkola
nie wiem czy lepiej jest być samemu, czu lepiej z kimś kto cię źle traktuje ale być z nim dla tych kilku miłych chwil. I nie prawda jest to że ten facet taki był bo cię nie kochał, sądzę że wynika to z jego charakteru, ludzie sie nie zmieniają, i czy dla ciebie czy dla innej zawsze będzie zwyczajnym hamem. tak juz jest, nie jest łatwo przetrzymać tęsknotę,gdybys nie kochała to bys nie tęskniła, ale wierz mi - cierpisz po to by za kilka lat oglądnąc się wstecz i chlodno spojrzeć na to wszystko co teraz cię boli,byc może podasz rękę osobie która będzie w podobnej sytuacji jak ty teraz

Gość klujacy przedmiot pozadania
bezdury ma racje, pewnie lubisz byc tak traktowana :o niektore tak juz maja

Gość lisiczka piekna
nikt nie lubi takiego traktowania! niektóre tylko nie znaja innego a nawet gdy ktoś chce je dobrze traktować, to od tego uciekają-boja się nieznanego, nie znaja w zyciu innej roli poza byciem ofiarom.

Gość mnie sie udalo takiego jednego
typka zmienic :) warto byc dobra dla faceta bo nawet jesli nie doceni tego w trakcie trwania zwiazku to doceni pozniej jak bedzie za pozno :) Ja odkrylam o moim straszna prawde , przez rok dohcodzilam do siebie po tym co mi zrobil. Dzis potrafie z nim rozmawiac jak z przyjacielem, on wpada bez zapowiedzi i wyplakuje sie na moim ramieniu jak mu zle :) juz nie podskoczy, pelen szacunek mimo, ze kiedys wogole mnie nie szanowal. Kocha nadal, albo moze dopiero pokochal a ja jego....nie wiem...chyba bardziej jak przyjaciela mimo, ze byl miloscia mojego zycia :) Na prawde warto byc dobrym czlowiekiem bo to predzej czy pozniej zostanie docenione przez nawet najgorszego skurwiela!!

Gość anulkammmm
po prostu boli mnie swiadomosc ze pomimo ze tak bardzo sie stralam to on nie potrafil mnie docenic...ciagle sie zastanawiam czy jakbym sie postarala bardziej to by mnie kochal

Gość anulkammmm
nie wiem co sie ze mna dzieje...od rozstania minely juz ponad 3 miesiace byl czas gdy przestalam tesknic a teraz nagle tesknota i wspomnienia wrocily.od dwoch dni sni mi sie co noc.czuje sie jakbym wpadala w jakas depresje, czuje jakby moje zycie tracilo sens