Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stydentkaVroku

CZY PODCZAS PISANIA PRACY MGR MOZNA KORZYTSAC Z INTERNETU??

Polecane posty

Gość stydentkaVroku

KOCHANI WLASNIE MĘCZE SIE Z praca mgr , znalazłam w necie super prace , ktora byłaby idealną częścia mojej pracy , czy moge z niej skorzystać? ona jest juz z bibliografia wiec moglabym napisać to jako ja , popisac bibliografie , oczywiscie pozmieniam pare rzeczy , czy to bedzie ok ? czy ktos z Was korzystal z netu podczas pisania?

Gość mrg
możesz korzystac ze ston internetowych, takich, które sa podpisane przez np prof, dr, mgr. Najczesciej są to strony naukowe typu edu, psychologia.pl. Mozesz tez korzstac ze ston np Ministerstw, Funduszy Strukturalnych itp. ale nie można korzystac z tekstów, które napisał sobie ktos lub inaczej opracował np na sciaga.pl czy tym podobne strony. Jesli praca bedzie poddawana progrmowi PLAGIAT to napewno wykaże skad to wzięłas. Skoro masz tam bibliografie, to może lepiej poszukac tych ksiązek i bedziesz miec pewnosc ze praca nie bedzie plagiatem.

Gość stydentkaVroku
no ale skoro w tej pracy sa same cytaty , to przecież cytatów plagiat nie ykryje prawda? przecież mogłam je równie dobrze sama z książek poprzepisywać ....?

Gość wiem o co Ci chodzi....
mozesz jak najbardziej ;)