Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje życie to ...

Nigdy nigdzie nie byłam na wczasach

Polecane posty

Gość moje życie to ...

ani nad morzem ani na mazurach. Nigdy na nic nie ma kasy :(

Gość moje życie to ...
z pensji 1200 zł nie da rady :(. Szukam nowej pracy ale bardzo ciezko cos znalesc

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Brzydula30 to nie jest tak że jak pracujesz to odłóż....ja też pracuję i mąż ja też nigdy nie byłam na takich prawdziwych wczasach zawsze było coś ważniejszego w życiu jak wczasy owszem dzieci jeżdżą na wakacje co rok chociaż na tydzień ale jadą a i tak ciężko jest im to zapewnić

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
to tylko mogę Ci pozazdrościć ja kocham morze a ostatni raz byłam nad nim wiele lat temu

Gość moje życie to ...
a ja nigdy nie byłam nad morzem, w górach byłam raz jak byłam dzieckiem, miałam z 6 lat

na codzien to wszystko moze sie znudzic choc latem jest ciekawie:) moze same zorganizujecie wyjazd.Prywatne kwatery,wyzywienie we wlasnym zakresie-zawsze taniej wychodzi:) Bylismy 10dni samochodem we Wloszech-Toscania 3 os we wrzesniu-1100euro:)za wszystko zywilismy sie sami w miejcowych knajpkach:) nad polskim morzem ceny z kosmosu:O

zawsze można wyjechac z namiotem , tanio , znaleśc ciekawe miejsce i naprawde fajne wczasy. W ubiegłym roku byłam nad morzem - prywatna kwatera , ceny do przyjęcia . Cóż wczasy to zawsze wydatek nigdy nie żałuje wydanych pieniędzy które mogłabym zpozytkowac np. na nowe meble ..... Odpocząc trzeba dlatego od wielu lat w każde wakacje wyjeżdzam .Czy to wypasiony pensjonat czy skromny namiot to juz inna sprawa , ale zawsze taki wyjazd jest niezapomniany.

Gość ja tez tylko kilka razy
bylam na wakacjach. wczesniej nawet jak mialam kase to nie mialam z kim jechac a teraz nie mam kasy bo nie mam pracy. bylam 2 razy nad morzem i 2 razy w gorach

Gość ja tez nigdy nigdzie nie byłam