Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 85mArina85

poznalam niezwykłego frajera po kursie uwodzenia RMS...haha.

Polecane posty

Gość 85mArina85

ostatnio byłam z koleżankami na drinku w krakowskim klubie, bardzo miły klimacik itd. w pewnym momencie zauważyłam, że kręci się koło mnie jakiś młody chłopak (ok 25lat), łaził tam i z powrotem...tak jakby chciał abym w końcu zwróciła na niego uwagę. to było żenujące naprawdę!!! poszłam na chwilkę do wc, jak wracałam do stolika to podlazł do mnie i zaczął zgrywać cwaniaka. jego zachowanie było tak żałosne i irytujące, że nie jestem w stanie tego opisać!!!zapytałam go czy mógłby sobie znaleźć inną "ofiarę", na to on: "nie bo Ty mi się podobasz i będę o Ciebie walczył"..WCIĘŁO MNIE... wróciłam do koleżanki a on za mną!! i zaczyna się dosiadać..zaświeciła mi się kontrolka:P mówię mu: chyba mnie z kimś pomyliłeś, nie jestem Tobą w żaden sposób zainteresowana!!! a on dalej: "może postawić Ci drina??"..odmówiłam i postraszyłam, że zaraz poproszę aby go wywalili z klubu. on mi na to, że mnie zdobędzie bo był na jakimś kursie uwodzenia cytuję:"byłem na kursie RMSU i zdobędę Cię"....LUDZIE RATUNKU CO TO ZA LUDZIE???? W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO FRAJERA!!!! CO TO JEST TO RMSU???? CZEMU FACECI SĄ TACY NAIWNI??CZEMU DAJĄ SIĘ NACIĄGAĆ NA KASĘ I POTEM ROBIĄ Z SIEBIE KRETYNÓW???

Gość klujacy przedmiot pozadania
dobry ! :D

Gość uwiódł cię
tylko jeszcze o tym nie wiesz.....

Gość 85mArina85
nawet sobie nie wyobrażacie jakie to było żałosne.. ogólnie nie jestem jakaś agresywna, ale jak pomyśle jaki to był deBIL..czego oni na tych kursach uczą? chyba jak zrobić z siebie kretyna...jestem kobietą i widzę obiektywnie, że rozwija się jakiś biznes polegający na wyciąganiu kasy z frajerów. jakie on musiał przejść pranie mózgu, że potrafi aż tak się kompromitować?? i założę się, że czuje się jak macho! w ten weekend będzie podbijał kolejne serca:DD

Gość samaRRRRRRytanin
""uwiodl cie.. tylko narazie pie**olsiz jaki jest kretyn, gdygys miala na niego wyj**ane to bys w ogole nie pisala tego tematu... za mi cie blazo:/""- hihi to jest po polsku?? bo nie do końca rozumiem:D za dużo literek gubisz dzieciaku:D a może to byłeś Ty??:)) bycie prawiczkiem to nic złego, ale te kursy nie są dla prawiczków tylko dla frajerów..a bycie frajerem, do tego frajerem który się tym afiszuje....to dopiero masakra

Gość hahabuahaha
jestem kolesiem i mam swoją dupę którą bardzo kocham i szanuję. nie musiałem iść na kursik (prowwadzony przez żyda, który ledwo po polsku potrafi gadać )aby ją zdobyć. frajerzy zdobywają tylko frajerów, a Ty jesteś jednym z nich i trudno zrozumieć co piszesz, bo robisz błędy stylistyczne, językowe i gubisz litery dzieciaku. idź lepiej pograj w simsy i poderwij tam laskę swoich marzeń. pozdrawiaj frajerów, ale najlepiej utwórz nową, odrębną dyskusję, bo jesteś tu jedyny który propaguje frajerstwo.

Gość hahabuahaha
na rmsu to można zrywać ale boki ze śmiechu albo łowić ryby człowieku:D

Gość kerMiter
z pewnością jeste to bardzo poważne szkolenie sądząc po żałosnych reklamach jak np. na fotce jest profil stworzony przez tego całego kwiecinnskiego, zdjęcia zamieścił jakiejś ruskiej modelki (która nawet pewnie nie wie, że jej zdj wykorzystał w taki sposób), zdjęcia są oczywiście rozbierane i podpis "SZUKAM FACETA PO RMSU"... żenada!!! no i frajerzy podpisują się komentami: jesteś piękna, co to jest rmsu?, chętnie bym się z tobą spotkał itd itp... ale tyle jest frajerów w sieci, że ktoś musi się tym interesować. tylko potem takie cwele biegają po klubach i kompromitują się na maksa

Gość ktoś tu stara się ratować rmsu
o poziomie tych kursów świadczą "na poziomie" wypowiedzi wielkiego obrońcy pseudo-podrywaczy!!!! koleś takie kursy to mogą się sprzedawać ale w rosji wśród ciulów, którym można wmówić, że każda laska tylko czeka na tanie chwyty! prawda jest taka, że za bardzo bierzesz przykład ze swojej matki. kolego to, że twoją matkę każdy może mieć to ni znaczy, że każda kobieta jest taka łatwa! twoje argumenty są nielogiczne i nie zaśmiecaj tego tematu. ten temat powstał aby poprawić sobie humor historią pewnego frajera, który na kursie uwodzenia nauczył się zrażać do siebie kobiety. nie uzywaj tylu obleśnych wulgaryzmów, bo w ten sposób pokazujesz na jak niskim poziomie pełzasz.

Gość oszukany Mariusz..
a mnie oni oszukali! kasa w błoto! ściema totalna

Gość hdakhsdklashdis
hahahah

ROTFl :D No niektorzy chyba ne zalapuja,o co naprawde w tkaim kursie uwodzenia biega ;p

Te kursy są żałosne, jak inne pochodne NLP. Z jakiej wysokości trzeba upaść na głowę, żeby dać sobie wmówić, że można przeprogramować swoją osobowość i sposób nawiązywania relacji z ludźmi? Szkoliłem wielu handlowców i mam jeden wniosek: jeżeli ktoś nie ma do tego talentu, to w najlepszym wypadku będzie przeciętny. To samo dotyczy klientów kursów RMSU.

Gość lubiany
sam znam taki kurs i go przerabiałem i powiem Ci 85mArina85 że nawet nie wiesz kiedy można Ci w główce namotac, nie bede zdradzał tajemnic ale... też tak koleżance raz powiedziałem że znam podobny kurs i po jakimś zasie cały czas za mną chodziła i się kleiła

Gość zal.pl
Te kursy to zenada tak jak NLP Drogie panie jak zobaczycie takich wariatow ktorzy prubuja wam cos wmowic najlepszy jest glosny smiech na nich tak zeby cegle zjarali zenua

Gość lubiany
zdziwiła byś się:P

juz jestes jego, dowodzi to chocby fakt chwalenia sie tym calemu swiatu w internecie.

Gość twój onanista
znalazłem sobie wirtualna dziewczynę w sieci i na niej ćwiczę sztuke podrywu http://www.epodrywacz.pl/porozmawiaj to jest magda, można z nią pogadać, dość sensownie odpowiada na pytania... jest dokładnie w moim typie

Gość dfgdfgdf
haha co za zenada.Oni wyrywaja laski z simsow hahaha

Gość lubiany
nie nei maiłem problemu, ale po prostu kumpel miał i szukałaż znalazł costakiego i zrobiłsiez niego zawadiaka z tych sprawach a ja umiem bo po prostu mnie nauczył, ale daje sobie rade w zyciu bez stosowania tego

szkoda że tylko tacy faceci zwracaja na ciebie uwagę... zaczął z najniższej belki a i ak został olany. po takim czymś biedak do ładnej dziewczyny na pewno nie podejdzie zagadac...

Gość tjrj
taki kurs wiele mi dał, teraz mam swoja cdziewczynę

Gość sweriggee
a wiecie, że wszystkie posty pozytywne na temat tego kursu są pisane przez takiego FraJera który myśli, że zarobi na tym? coś o tym wiem, bo taką pracę mi proponowali...pisanie postów o tych jakże wspaniałych kursach!haha ale żenada, wolę zająć się czymś uczciwym...

Gość sweriggee
a kto prowadzi ten kurs? no prowadzi jakiś ukrainiec (koleś który szuka dobrego miejsca na zarabianie na frajerstwie)..teraz jest w polsce i próbuje rozwinąć interes...ale miejmy nadzieję, że Polacy to nie aż tacy frajerzy...znam 2 osoby po tym kursie i powiem tak: byli, są i pewnie będą zawsze frajerami niezależnie jaki kurs uwodzenia ukończą...jeśli mają dziewczynę to muszą jej za spotkania płacić:D A NAJCIEKAWSZE: jedna z ich reklam wyjątkowo poruszyła moje serce XD mianowicie na fotka.pl jest profil utworzony przez ich "pracownika" ze zdjęciem jakiejś rosyjskiej modelki (pewnie ona nawet nie wie, że ktoś wykorzystał jej zdjecia) i podpis :SZUKAM FACETA PO RMSU... taka reklama pokazuje jaką renomę ma "firma"...to ich wizytówka i moim zdaniem coś takiego powinno się karać!!!

Gość rmsu
Drodzy Czytelnicy Kafeterii, Widzę, że pani Magda nie mogła się powstrzymać ;-) Pani Magdo, naprawdę nie musi Pani niesprawiedliwie ośmieszać RMSU, i do tego w tak naiwny sposób. Proponujemy założyć tę sprawę sądową, którą się tak Pani odgrażała i która rozwieje wszelkie Pani wątpliwości, a nie stosować tanią, internetową manipulację i próbować zagrywek, które są zwyczajnie nie fair wobec nas. Pomijając już, że są to oszczerstwa. Drodzy Czytelnicy, to, co pisze tutaj Pani Magda (która oczywiście będzie zaprzeczać, pisząc, że to nie ona), to nieprawda i próba odegrania się za nieudaną współpracę z naszą firmą. Jesteśmy w stałym kontakcie z naszymi klientami i wiemy, co się u nich dzieje. Poza tym otrzymujemy referencje i listy z podziękowaniami, które potwierdzają wysoką jakość naszych treningów. Każdego, kto poddaje ją w wątpliwość, zapraszamy do udziału - jeśli nie spełnimy oczekiwań, zwrócimy cały koszt treningu. Całkiem nawiasem pisząc, nikt, kto byłby niezadowolony z treningu, nie pisałby na forach, że jesteśmy oszustami, ponieważ każdemu oferujemy możliwość zwrotu pieniędzy i nikt nie miałby powodu, żeby pisać, że RMSU to "kursy dla frajerów". Jesteś niezadowolony? Okej, zwracamy pieniądze i dziękujemy, że przyszedłeś na nasz trening. Choć nigdy się to nie zdarzyło, ciągle przypominamy o takiej możliwości. To tyle w tej kwestii. Pozdrawiam, Ivo www.rmsu.pl