Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agent123

Czy umiecie walczyć wręcz ?

Polecane posty

Pytanie skierowane głównie do naszych drogich Użytkowniczek. Czy znane są wam wschodnie sztuki walki, techniki samoobrony lub obezwładniania ?

Gość ja nie umiem
ale mam krzepę, więc niech no mi się ktoś narazi!

Gość tak ja trenowalam karate
ale jakby mi przyszlo tego uzyk kiedys na ulicy to nie wiem... mysle, ze bardziej by mi sie wowczas przydaly treningi lekkoatletyczne typu biegi :P bo ja jestem chodzaca kraina lagodnosci 😭

Gość a co Ty mu tak wyliczasz
a czemu ten topik jest na erotycznym? :D W lozku to akurat lubie troche powalczyc :P A najbardziej lubie zostac pokonana :D

Ja osobiście opanowałem niektóre elementy amerykańskiego wrestlingu...który w gruncie rzeczy jest wolnym stylem walki stanowiącym mieszankę wielu technik. Przykładowo DDT - wykonujesz kopnięcie w brzuch, a gdy przeciwnik się pochyli, obejmujesz go ramieniem za szyję i podrywasz wysoko nogi. Upadając na plecy, ciągniesz przeciwnika za sobą w efekcie czego uderza głową o podłoże.

Agent123 "Ja osobiście opanowałem niektóre elementy amerykańskiego wrestlingu...który w gruncie rzeczy jest wolnym stylem walki stanowiącym mieszankę wielu technik. Przykładowo DDT - wykonujesz kopnięcie w brzuch, a gdy przeciwnik się pochyli, obejmujesz go ramieniem za szyję i podrywasz wysoko nogi. Upadając na plecy, ciągniesz przeciwnika za sobą w efekcie czego uderza głową o podłoże." Mocne :classic_cool: Po tym poście wnioskuję, że boksowałeś się tylko ze swoją poduszką w ramach wieczornych spazmów :D 🖐️

to tylko ja ***** \"jestem szczupla i niewiele waze ..... w starciu z osilkiem mialabym niewielkie szanse,nawet przy dobrej technice ... wole wiec swoje sposoby\" Na mężczyzn - niezależnie od ich wymiarów - skutecznie działa jedna technika - kopnięcie w krocze. Dobrze wykonane powali na ziemię każdego :classic_cool: 🖐️

la_finku napisales : Na mężczyzn - niezależnie od ich wymiarów - skutecznie działa jedna technika - kopnięcie w krocze. Dobrze wykonane powali na ziemię każdego a jezeli zle kopne,niezbyt celnie ? to jeszcze bardziej goscia rozsierdzi i jezeli do tej chwili chcial sie tylko w wiadomy jemu sposob zabawic to po tym .... bedzie chcial mnie juz tylko zabic :(

to tylko ja ***** - wiesz, jeśli już zaczyna atakować na tyle intemnsywnie, że chcesz go kopnąć w krocze, to gorzej zazwyczaj już nie będzie. Każda metoda jest dobra, ew. zostaje jeszcze uderzenie w oczy albo krtań :classic_cool:

Kopnięcie w krocze rzeczywiście jest skuteczne, ale spodziewał się że zaprezentujecie bardziej wyważone techniki walki. La_fin_du_monde, podejrzewam że ty przegrałeś walkę ze swoją poduszką. Mam rację ?