Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys24

ciaza.?

Polecane posty

Gość justys24

siema. jakies 2-3 tygodnie temu kochalam sie z moim chlopakiem. ostatnio mam bole brzucha, zawroty glowy, czasami mi nie dobrze, wydaje mi sie ze piersi mi urosly. zrobilam test ale okazalo sie ze nie jestem w ciazy. co powinnam zrobic? znowu test? czy to ciaza? pozdrowienia :*:*

Gość wilkołaczka
wiele na to wskazuje

Gość justys24
aha. do ginekologa jakos nie mam ochoty isc. czy moge zrobic nastepny test?

Gość justys24
a asu nigdy nie mam tak dokladnie wyliczonego ze napewno bede miala w ten dzien co oczekuje. strasznie brzuch mnie boli.. na dole. boje sie ze to ciaza. jestem za mloda :(

Gość justys24
strasznie sie boje ze jestem w ciazy. nie wiem co robic. denerwuje sie.

Gość justys24
mam nadzieje ze wyjdzie negatywny. bo jestem za mloda na mamuske. chociaz z drugiej strony chcialabym. dzieki za rady :*

Gość justys24
jak ogolem wygladaja pierwsze dni w ciazy? bo ostatnio chodze tez wczesnie spac.

Gość to wyciagnij wnioski i sie
zacznij zabezpieczac DZIECKO...do sexu i jego konsekwencji trzeba dorosnac a nie pieprzyc sie bez zabezpieczenia i zakladac bzdurne tematy na kafeterii mimo ze test ciązowy wyszedł negatywny... obrzmiałe powiekszone piersi, nudności i bóle brzucha moga występować róznież jako objawy ZESPOŁU NAPIECIA PRZEDMIESIACZKOWEGO jak sama nazwa wskazuje przed miesieczką.... dorośnij i się doedukuj a potem bierz sie za sex...

a to ginekolog taki straszny????? jeju czy tak ciezko zrobic tez..chocby BHCG ? jak juz robilas nomalny...? a poza tym ginekolog nie gryzie...i nie byloby potrzeby zakladania przez rozne osoby 20 tematow na dzien czy to ciaza?