Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulala828

Gdy facet kłamie...help!

Polecane posty

Gość Ulala828

Mój facet od paru dni nie ma dla mnie czasu, chodzi o kontakt internetowy, bo ja mieszkam na południu on północy, spotykamy sie regularnie co 2 tyg, ale ostatnio zrobił sie jakiś dziwny i mówi ze jest tak zajęty że nie wie czy przyjedzie. Nie odzywał sie przez ostatnie 3 dni, a dziś jak mu napisałam tak od niechcenie eska, to napisał że jest bardzo zalatany i że jutro, i pojutrze też będzie a dziś może będzie na necie ale nie wie bo ma ręce pełne roboty!!! A ja wiem że nie ma i że kłamie, i siedzie na necie (swoje sposoby mam;) No i jak to zinterpretować, równie dobrze mógłby napisać odwal się bo na to samo wychodzi. Wcześniej wszystko było super, no ale dylemat jak tu poruszyć z nim co jest grane? Help me please

Gość Nadia*****
najlepiwj wprost zapytaj o co biega. Swoją drogą związki na odległość nie są dobre.

Gość Ulala828
To mi odpowie że wszystko ok, a że nie są dobre to ja wiem, tylko że wszystko było cudnie do tej pory...

1. wyslij maila o takiej tresci, jaka tu napisalas 2. zadzwon i zapytaj wprost (dobra rada) 3. nie inicjuj kontaktu - zobaczysz wtedy, co sie dzieje. zostaw to na jakis czas. powinnas to zrobic dla swojego dobra. zwiazki na odleglosc nie sa zle. o ile opieraja sie na dojrzalych relacjach i zaufaniu. czasem nie da sie inaczej. a najlepiej wiedza o tym zony marynarzy.

powiedz ze czujesz sie zbywana i zapytaj sie kiedy znajdzie dla ciebie czas... a jak znowu odpowie swoja spiewke to raczej bedzie jasne ze nie chce sie z toba spotkac...

Gość Nadia*****
Nie rozumiem dlaczego masz z tym problem. Coś Ci leży na sercu, coś Ci chodzi po głowie to pytasz go o co chodzi i już. Myślę, że ty boisz się bardzej jego odpowiedzi a nie tego jak zapytać. Nie dowiesz się dopóki nie zaryzykujesz.

Gość Ulala828
Zapytac sie go nie boje, jak wyzej wspomnialam, mowi ze jest ok ze jest zalatany, tylko wiecie co? w ostatni weekend byl z kumplem i dwiema kolezankami w kinie, mi powiedzial po fakcie! I cos wyczuwam od tego czasu jest nie tak...A wlasnie jesli utne kontakt, tzn nie bede sie odzywac, pisac, dokladnie jak on... i co jesli sie nie odezwie to znaczy ze koniec?? Przestaje wierzyc w zwiazki z mezczyznami..kazdy jeden robi to samo:(