Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsh niskie

ciało pokryte jasnym meszkiem w ciązy- trageda

Polecane posty

Gość tsh niskie

słońce wyszło więc dostrzegam ze moje ciało pokryte jest białym meszkiem, piersi, ramiona, plecy- co zauwazył najpierw mąz. Dlaczego? progesteron działa i bedzie syn? c\y to minie? czy wt tez to zauwazyłyscie? jestem w 4 miesiacu ciązy

Gość tsh niskie
jasny meszkowaty brut- tak byc moze ty go masz

a u mnie przeciwnie, włosy słabiej mi rosną, depilacja rzadziej niz przed ciążą, a jestem w 7mym m-cu... płeć nie potwierdzona...

Gość tsh niskie
ja mam włosy super gęste i błyszczące, wogóle nie wypadają, tznwypasc co musi to wypadnie, ale nie tak jak kiedys. Rosna nowe włosy, no i niestety na nogach, w pachwinach, pod pachami tez szybko rosną co mnie przeraza.

Gość misiejeczkaaaa
ja mam dziwnie obraśnięty brzuch, tylko, że meszek u mnie czarny. Jestem w 5 miesiacu ciąży, ja nie ruszam tych włosków, żeby mi mocniejsze nie urosły, chyba poźniej znikną. Za to na nogach mi słabsze rosną.

Gość tsh niskie
ile kobiet tyle opinii. Ja na nogach tez mam te wlosy, no moze na twarzy takiej tragedii nie mamm co na ramionach, plecach łokciach, udach,nogach, w pachwinach a raczej juz schodzi na uda to czarne w tym przypadku owłosienie. mówisz ze będzie syn? ale ja miałam dwa razy współzycie przed owulacja więc powinno byc córka nie syn. samam juz nie wiem co myslec