Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka123445

Błagam pomocy

Polecane posty

Gość inka123445

od 3 dni mam rozcięcie długości ok 2 cm na wardze mniejszej przy wejsciu do pochwy.. nie pytajcie dlaczego ogólnie śmiechu warta sytuacja... jak mam to zagoić??mama mojego chłopaka jest ginekologiem ale do niej z tym nie pójde.. jak dzwonie do innej ginekolog to mowi ze nic mi nie powie i ze musze przyjsc sie zbadać... chyba mysli ze zostałam zgwałcona... Błagam pomóżcie.. nie chce nikomu tego pokazywać i opowiadać jak to sie stało. chce tylko wiedzieć jak można takie coś zagoić w takim miejscu.... POMÓŻCIE

Gość powiedz co sie stalo
skoro to smieszna historia.Tez sie chcemy posmiac.

Gość Paulina. 24
odpowiedz jak to się stało,czy chodzi o depilacje? :), smaruj zwykłą maścią witaminową i podmywań specjalnymi b.łagodnymi płynami do higieny intymnej lecz powinnaś iść do gina bo zakażenie w tym miejscu może się źle skończyć....

Gość inka123445
chcesz sie posmiac idxz do cyrku... obecnie nie jest mi do smiechu

Gość ebambiiiiiiii
chyba musisz to czymś odkazić. może tantum rosa... ale chyba najlepiej idź do lekarza.

Gość UPSS..
czemu moj post zost usuniety .. chcialam pomuc a tu bec .. ok wiec radz sobie sama

Gość saleminka8
inka123445 napisz chociaż w jakiej sytuacji to się stało :) jesteś wkońcu anonimowa :) a my doradzimy lepiej :P

Gość inka123445
ja nic nie usuwałam.. napisz jeszcze raz

Gość rin tin tin
haha, ja kiedys depilowalam sie tam depilatorem i mi po prostu wcielo warge, mialam naciecie ok 1cm, masakra teraz tylko wosk ;) I mam po nim siniaki :P

Gość saleminka8
A ja zwykłą żyletką :P ale i tak zły obrót i ciach,ale nie zdażyło mi się :P jedynie na piszczelu :)

Gość inka 123445
ale wziągneło ci warge mniejszą? bo ja mam tam rane na wewnetrznej stronie , czyli cały czas mokro... i nie wiem czym to zagoić.. jakieś pomysły? ogólnie wygląda to jakbym miała rozciecie skalpelem dł 2 cm... a najlepsze jest to że mam mega siniora na biodrze po snowbordzie wiec jak bym poszła do gina to by był pewien ze ktos mi cos zrobił...

Gość saleminka8
inka ale to nie gwałt więc nie będą tak myśleć,bo sami poznają to:) wystarczy że powiesz jak było

Gość 9829marta9829
kup sobie maść TORMENTIOL pisze ze jest na trądzik ale mi poleciła lekarka kosztuje około 6 zł i jest bardzo dobra i na tradzik i na inne rany szybko sie po niej goi pozdrawiam

Gość 9829marta9829

Gość saleminka8
ja też znam bardzo dobrą maść,jest z antybiotykiem ale na recepte