Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooocokaman

ludzie, dlaczego płaczecie z powodu pracy?

Polecane posty

Gość ooooocokaman

pracuje w biurze, w prywatnej firmie. w pokoju siedzę z pięcioma kobitami. i reguralnie, raz w tygodniu któraś płacze. a bo to szef zwrócił uwagę, a bo to szefowa opierdzieliła, a bo to coś źle zrobiła... stresują się, co jedną brzuch z nerwów boli... a ja się pytam: dlaczego? przecież to jest tylko praca! wiadomo, trzeba się przykładać, starać, ale po co srać w gacie? nie raz już sama miałam sytuację, że coś nie tak, że szefowa się przypierdzieliła o coś. ale żeby zaraz płacz i zgrzytanie zębów z tego powodu? ludzie, szkoda życia....

ja luzacko podchodzę do pracy a nawet warknę na szefa :-D jak mu sie nie podoba to niech mnie zwolni i tak wie że lepszej nie znajdzie :-D

Gość dojrzała panna
mnie kiedyś też bardziej bolało jak szef się przypierdzielał ale teraz mam zasadę wysłuchać przytaknąć ...jak trzeba coś zrobić zaraz zrobię a i tak swoje myślę ale zdaje sobie sprawę że ludzie mają różną psychikę ....też mam koleżankę która za bardzo przeżywała krytykę nawet wspominała że chce odejść z pracy na szczęście jej przegadałam i teraz bardziej na luzie podchodzi

Gość ooooocokaman
no dokładnie - robic swoje i niech spadają. szef się na mnie wyżyje, bo ma gorszy dzień, a ja mam ryczeć z tego powodu? nie płaca mi za stresowanie się.

Gość nigdy nie plakalam z powodu
pracy... Wscieklam sie i owszem. Kazdy by sie wsciekl ajkby jego praca w kosmos poszla i musialby odtwarzac ;] Albo jakby szef cos innego glupiego nawydziwial. Ale plakac z tego powodu? Jeszcze nigdy! ;)