Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Drogie Panie - napiszę wprost - szukam seksu!!

Polecane posty

Żonko - z uczuciem być nie musi, wystarczy lekka sympatia :D Bo ja bym nie mógł tak zupełnie bez niczego, jakzwierzęta 😴 :classic_cool: Agenciku - tak, mój wał z kołdry jest niezastąpiony - kocham go, boksuję, a on wciaż nie ma dość :classic_cool: 🖐️

Dopieszczona--- w sumie takie szukanie mogło by ciekawe być. Tylko to jest tak, że najpierw jest super, a potem mi kroku nie dotrzymują :( Musiałabym chyba regularnie wymieniać na nowy model :) Tylko jakoś charakter mam nie taki jak trzeba do takich działań.

Gość
dopieszczona bardzo żona zwykła pierdolona dziwka :D Twoje dzieci zdechną :D

Mare_Imbrium - czasami samo szukanie daje bardzo wiele przyjemność, aż nie ma się ochoty na znalezienie odpowiedniej "sztuki" :classic_cool: Ale nie rozmydlajcie tematu - gdzie ten seks - miał być a go nie ma 😡

Jak znajdę tego "seksa" to go za nogę do kaloryfera przykuję żeby drań już więcej nie zwiewał :) A na wieczne szukanie to ja się po woli za stara robię :P I za mało cierpliwa :)

Albo szukaj ą dalej, albo znaleźli i się cieszą :D

A może na spacer jakiś iść czy coś? Polizać lodów waniliowych. Narwać baziek. Hmm...

Tak tylko rzyciałm pomysłem. Można zawsze okryć się kocykiem :D

Na spacerze byłam, badylów nie zrywam, nie będę przyrody niszczyć, na diecie jestem więc lody tez odpadają. Eh... seks na łonie przyrody.... rozmarzyłam się .... :)

Mare_Imbrium - z tym seksem na łonie natury trzeba uważać - pełno robactwa, dzikie zwierzęta, podglądacze, myśliwi.... trzeba mieć oczy dookoła głowy :D

Na robactwo chyba jeszcze za zimno... Dzikie zwierzątka to też się jakoś specjalnie nie pętają, a podglądacze i myśliwi niech zazdroszczą :D Nie można tak tylko ciągle we własnym łóżeczku przecież :P

Dobra - możemy się spotkać, każdy bierze swój kocyk, rozpalamy ognisko żeby było cieplej, a co będzie dalej to się zobaczy :classic_cool: Tylko trzeba jakieś miejsce spotkania ustalić :classic_cool:

Kocyk, termos z gorącą kawą i herbatniki do chrupania w międzyczasie :D

Do kogo dokładnie ta propozycja? To ma być taka obława na seks? Myślicie że jak go zajdziemy z trzech stron to nie ucieknie?

Będziemy uprawiać seks a nie go szukać :D Szkoda tracić czas.

Hm.... bez urazy, ale ja w tej samej płci co ja nie gustuje :P Mówiłam że wybredna jestem :D I kurcze mam przez to o połowę mniejsze szanse :P A właściwie co mi tam :P Nawet kanapki zabiorę :)